Navijači Liverpula ljuti, pa gde baš "plavo"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.05.2019.
12:32
Izvor: Sportske.net

Ne baš najsrećniji dizajn.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

U poslednje vreme se redom objavljuju dresovi timova za narednu sezonu, Liverpul je odavno objavio prvu garnituru, a sada je "procurela" i slika sa garniturom koju bi "Redsi" trebalo da nose kada budu igrali kao gosti.

Malo je reći da navijači nisu zadovoljni.

Naime, dres je bele boje, što naravno nije problem, ali su detalji na dresu plavi.

Plavom bojom odrađeno je ime sponzora, ime sponzora na rukavu, logo proizvođača, ali i grb kluba sa "Enfilda", što je najviše zabolelo navijače.

Plava boja je rezervisana za velikog gradskog rivala Everton, pa je jasno zbog čega su reakcije na novi dres poprilično loše.

U nastavku pogledajte sliku, pa procenite da li se isplatilo stavljati plavu boju na dres i od nje odraditi grb.

Mora se priznati i da podseća na dres reprezentacije Engleske.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasa lesa
Sunday, 12.05.2019
00:44

Uopšte nije loš dres, da su crna ili crvena slova bilo bi bolje ali dobro sad. Nije NB bio toliko loš, preterujete. Onaj crni od pre tri sezone je bio fenomenalan (imam ga lično) a i onaj ljubičasti je bio baš dobar. A ako bude Nike videćete kako će da nas upropaste, kao i većinu timova koje oblače. Ne bih voleo Nike i Puma nikako, Under Armour ili Adidas bi bili verovatno najbolji. Pozdrav.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 11.05.2019
22:34

Piše se da će Klop produžiti ugovor do 2027. godine. Ako ostane bar do 2025. osvojićemo SIGURNO 3-4 titule PL i 2-3 titule LŠ. Zašto tako mislim? Pa ovo što sada radi City-to može samo Pep, a on je obećao Juveu da dolazi 2020. godine. Drugo, Levi neće da ulaže ogroman novac u Totenhem i Poketino će najverovatnije otići, moguće u UTD kome treba bar dve sezone uz ogroman novac da budu konkurentni. Arsenal i Čelzi nisu konkurentni niti će uskoro biti (Arsenal zbog budžeta, Čelzi zbog zabrane transfera pa moraju ovim trenutnim babama da poboljšavaju ugovore). Dalje u vezi LŠ, Bajern igra slabu ligu. PSG takođe. Barsa i Real od kako je tu VAR imaju grdnih problema. Juve je uklet za LŠ, a Milan koji je bio tata-mata, ima crne godine iza sebe a i pred sobom (sem ako ih ne kupi neka arapčuga ili ludi rus). Gazda Žang neda veliku lovu Interu. To bi bilo to, ovako ukratko. Predstoji VLADAVINA LIVERPULA! YNWA!

avatar
Red Demon
Saturday, 11.05.2019
17:39

Nimalo mi se ne svidja ovo. Poslednja godina NB nadam se.

avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 11.05.2019
13:02

Jos ovu godinu pretrpjeti nju balans pa uzeti Nike il adidas. pfff bez veze totalno. I prva i druga garnitura su mi meeeeeh. Dresovi dok je Carlsberg bio su bili classy

avatar
Paul Kersey
Saturday, 11.05.2019
17:16

Treba sad na leto da se potpiše sa Nike. Takav je plan.

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
01:50

Balans je imao losih dresova ali druze imao je odlicne takodje. Najk i Adidas ne zna se koji gore dresove pravi, sve je kopirano i uzasno. Prosle sezone dresovi su verovatno spadaju u jednu od najboljih ikad napravljenih.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 11.05.2019
12:49

Kako ih sprda ovaj NB.

avatar
Павле Ристић
Saturday, 11.05.2019
13:23

A ti moras svaku objavu koja se tiče Liverpula da prokomentarises, da li je moguce da te kompleksi toliko pucaju u glavu?! Sokole da li ti navijas za Plastični Celsi ili za LIverpul,odluči se .. ako navijas za plastikanere onda nemoj da komentarišes objave koje nemaju veze za tvojim klubom.

avatar
Kolos
Saturday, 11.05.2019
17:40

Ja sam očekivao da ćeš se pojaviti na vestima posle Barse na Enfildu, a tebe nema. Što si takav? :D

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 11.05.2019
14:59

Pravo na slobodu izrazavanja mi niko ne moze uskratiti, jednoumlje je odraz primitivizma, tvoj problem ako ne mozes da podneses misljenje koje se ne poklapa sa tvojim. Ti ne komentarises samo Liverpul, vec i druge klubove, zasto meni onda uskracujes to pravo? Licemerno. U svojoj replici gde Celsi nazivas plastikom i plastikanerom pokazao si da nisi nista bolji od mene tako da nemas pravo da ikom delis lekcije, etikete koje lepis meni zalepio si samom sebi.

avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 11.05.2019
14:56

ma covek nema sta drugo da radi, upao u zacarani krug i sad je tesko izaci iz njega.. mnogo mi ga je zao.

avatar
Stari
Saturday, 11.05.2019
14:35

Čoveka pojede zavist, od ono razbijanje Barse ne može da podnese!!!