Navijači Lacija besni, poslali ironičnu poruku bivšem igraču!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 10.12.2018.
14:43
Izvor: Sportske.net

Da li je mogao da pruži još bolje partije u njihovom dresu?

Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP

Povezane vesti

Brazilac, Felipe Anderson je ovog leta promenio sredinu. Nakon prilično dobrog izdanja u dresu Lacija, njega je kupio Vest Hem za ogromnim 36 miliona funti.

Ovaj krilni napadač je nakon par nešto lošijih utakmica na startu sezone (ne samo on, ceo tim je igrao loše, a i ipak moramo uzeti u obzir neko potrebno vreme za prilagođavanje), on je počeo da igra fantastično i definitivno je opravdao uložen novac.

Postigao je već šest golova za "Čekićare", a navijači Lacija se pitaju, da li je mogao još bolje da igra u njihovom dresu?

Da se razumemo, on je tamo ostvarivao sjajne rezultate. Bio uz Imobilea najbolji igrač tima. Nije ga za džabe jurio i Junajted. Ipak, mora se priznati da je on u određenom delu karijere dok je nosio dres Lacija igrao nešto defanzivnije, i verovatno ga je to gušilo.

Italy Soccer Serie A

Navijači Lacija su oduševljeni kako on sada igra za Vest Hem, a na njegovoj objavi na Instagramu su preplavili post svojim komentarima. Anderson je izbaciuo svoj fantastičan gol protiv Palasa, pravo umeće, a navijači italijanskog kluba su pisali da im nedostaje, ali tu su bile i ironične poruke poput: "A neko je ovog igrača koristio kao beka!".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke