Navijači Junajteda više ne mogu da trpe, sprema se ozbiljan protest, šta će reći uprava?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.01.2020.
21:26
Izvor: Sportske.net

Očajni Mančester junajted nikako da se probudi iz košmara.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Na momente su ove sezone umeli da zablistaju, ali je celokupan utisak katastrofalan.

Ole Gunar Solskjer je uporan u pružanju šansi mladim igračima, napravio je dobre poteze kada je prvom timu priključio Grinvuda i Brendona Vilijamsa, obojica su pokazala zavidan potencijal.

Ipak, navijači Junajteda su navikli na pobede i trofeje, a čini se da je to u ovom trenutku poprilično daleko od kluba sa "Old Traforda".

Jednostavno, nije napravljen pravi balans iskustva i mladosti, kod mladih igrača nema konstantnosti, ali ni dovoljno kvaliteta, pa je jedan Barnli u situaciji da dođe na "Teatar snova" i da se kući vrati sa tri boda.

Puno se piše o Solskjeru, glasine su razne, piše se čak da su i igrači izgubili strpljenje i da više ne veruju u Norvežanina, ali uprava navodno veruje u svoj izbor i pruža punu podršku bivšem igraču kluba na trenerskoj poziciji.

Za razliku od uprave, navijači su potpuno izgubili strpljenje, razočarani celokupnom situacijom mnogi su iz protesta napustili tribine "Old Traforda" pre poslednjeg zvižduka u susretu sa Barnlijem (0:2).

Rio Ferdinand je skretao pažnju upravi da baci pogled na tribine i da sasluša navijače, ali porodica Glejzer i čelni ljudi u klubu i dalje teraju svoje.

Zbog svega, navijači su rešili da reaguju, kako prenosi "Miror" iz prosteta zbog loših rezultata i generalno loše situaciju u klubu, napustiće tribine "Teatra snova" u meču protiv Vulverhemptona prvog februara, u okviru 25. kola Premijer lige.

Plan je da to urade u 58. minutu, iza ovog broja se krije ozbiljna simbolika vezana za klub sa "Old Traforda", kako je 1958. godine došlo do avionske nesreće u Minhenu u kojoj je poginuo veliki broj prvotimaca Mančester junajteda. Navijači veruju da će zbog toga napuštanje stadiona nakon 13 minuta igre u drugom poluvremenu imati jači efekat.

Uprava ima priliku da ih kupi do kraja prelaznog roka, ali navodno su pregovori sa Sportingom oko Bruna Fernandeša propali, vlasnici su "povukli ručnu" nakon previsokih zahteva portugalskog kluba, a sasvim je sigurno da bi pojačanja poput Islama Slimanija samo još više razljutila pristalice mančesterskog kluba.

Teški dani za Junajted, mnogi se boje da bi poput Liverpula na narednu titulu mogli da čekaju nekoliko decenija, što bi bio potpuni poraz za najtrofeniji tim u istoriji engleskog fudbala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Saturday, 25.01.2020
05:53

Lepo rasprodati-raskimuti ugovore sa onima koji nmg da se prodaji... Ostaviti Bisaku, Vilijamsa, Garnera, Dzejmsa, Grinvuda i Rasforda. Pa kupiti najbolje mlade igrace iz Cempionsipa, Lige 1 i Skotske i to traziti navijace Uniteda (ili one koji znaju sta predstavlja ovaj klub). Pa sve Jovo nanovo, kao posle 1958.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 24.01.2020
23:52

Fala bogu. Ja lično ne mogu ni da gledam sa ekrana jer znam kakva će i igra i ishod da bude a klub pun ko brod i upravi ne pada na pamet da uloži u igrače, niti da dovedu ozbiljnog trenera a ne legendu koji je utripovao da je novi " Klop ", došavši iz Moldea sa svom anemijom. Potrčko koji izgleda ima veći ego i od Van Gala i od Murinjo koji iza sebe imaju bar ozbiljan CV. Nema sa Amerima sreće, opelješiće ime i uhvatiti dzadu.

avatar
StefMU
Friday, 24.01.2020
23:33

Daj boze da to ucine, ali kao sto sam rekao ne mogu samo navijaci da protestuju, moraju da im se pridruze i neke legende Junajteda da bi se ovaj put zaista nesto promenilo

avatar
mrancic
Friday, 24.01.2020
23:07

Počelo je počelo.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 24.01.2020
23:06

Cekaj cekaj, zar Liverpul nije najtrofejniji? hahah

avatar
Lav
Saturday, 25.01.2020
16:24
avatar
Аполо
Friday, 24.01.2020
23:03

Logican potez. Uprava se ponasa nonsalantno kao da igraju Football Manager a ne da vode klub. Protest, bojkot, pa dok ne odu oni koji trebaju da odu, pocevsi od Vudvorda.

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 25.01.2020
05:52

Prvi Vudvord i Solsker, jer Glejzeri su vlasnici tako da oni ici sigurno nece.

avatar
Sir Alex
Friday, 24.01.2020
23:03

Ok za protest. Ali nemojte vredjati i biti protiv Olea. Ima on viziju pravu. I dobro radi. Realno sa ovom ekipom je velika stvar biti na 5 poziciji na tabeli. Ko se ne slaže neka pogleda igrače koji su dostupni treneru. Slažem se moraju da dovedu igrače. Da se razumemo, igrace za Junajted sa istim mentalitetom. Kao letos, ako tako nastave da dovode igrace biće sve ok. Sportski pozdrav!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 24.01.2020
23:56

Realno jeste ali čovek nema reakciju, plan b, sedi i duma k'o antički kip. Ne menja ništa, ne reaguje na upravu već je podržava i priča o " Klop projektu ".

avatar
mrancic
Saturday, 25.01.2020
09:59

Ako voliš Junajted ne potcenjuj ga.Klubu treba čovek sa autoritetom i vizijom.Pogledaj šta napravi Klop sa propalim Liverpulom.Napravi igrače od Hendersona i Čemberlena.

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 25.01.2020
05:55

On prica o Klopu, kod njega se vidio napredak u igri od prvog dana i sta zeli, ovaj ideje nema gde bije i sta radi, ni plana A a ni plana B. Klop je imao CV solidan, i pola evrope ga je zelelo dovesti i zaljubilo se u njegov stil igre.

avatar
koma73
Friday, 24.01.2020
22:49