Navijači Junajteda traže da klub proda dve najveće zvezde, a priča o "Rols-rojsu" će ih tek razbesneti!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.04.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Čini se da ovo najbolje govori u šta se fudbal pretvorio...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted klizi iz ruku Liga šampiona, posle poraza u Vulverhemptonu večeras bi pobedama protiv Palasa, Totenhem mogao da ode na +3, Čelsi da ih preskoči, a "Đavoli" imaju dva boda manje i utakmicu više od Arsenala.

Solskjer kaže da su poklonili pobedu, da su promašili kazne i da su surovo kažnjeni, njegova računica je jasna, 5 od 6 pobeda do kraja znači plasman u Ligu šampiona.

Ali, njegov tim igra do kraja i sa Čelsijem i sa Sitijem i mada imaju lak raspored u finišu, teško je očekivati da osvoje 15 bodova u poslednjem delu šampionata.

Navijači su ljuti, smatraju da bi klub trebalo da napravi čistku, Pogba je opet bio krivac za gol, mnogo je kritika na račun njegove igre, posle dobrog starta pod Norvežaninom, a ove sezone je De Hea daleko od forme. Po mnogima najbolji golman sveta je primio previše golova svojom krivicom, traži 20 miliona po sezoni, mnogi misle da Junajted treba da uzme stotinak miliona od PSŽ i ukazuju da je klub primio 43 gola, ubedljivo najviše u top 7, a u top 10 jedino je Votfordova odbrana slabija.

Nije to samo krivica španskog golmana, ali je daleko od prošlogodišnje forme.

Navijače će posebno razbesneti priča koju je lansirao Murinjo na jednom trenerskom seminaru u Portugalu i koja je, kako kažu izvori bliski klubu tačna.

Posle pobede u Barnliju, Pogba je tražio da se u Mančester vrati "rols-rojsom" sa šoferom koji ga je čekao, umesto sa saigračima autobusom.

"Pitao me je pre meča, rekao sam mu da nema smisla jer je Barnli udaljen 30 kilometara", kaže Murinjo i dodaje da je Francuz bio nezadovoljan.

Pogba ga je posle utakmice pitao ponovo, Murinjo je bio dobro raspoložen zbog pobede, rekao mu je da uđe u bus i kaže šoferu da ga sačeka 10 km od Barnlija pa neka pređe u auto. Ni to nije zadovoljilo Pogbu, "Rols-rojs" je čekao pored autobusa.

"I šta da radite", pitao je Murinjo.

"Ako mu zabranite vožnju automobilom, izazvaćete problem. Ako mu dozvolite zavisno od toga da li ste pobedili, to je problematično, ma o kome se igraču radilo. Ako na neki drugi način rešite, poslaće vas na odmor", nagovestio je Murinjo da se zbog takvih stvari dobija otkaz.

"Njegova ekselencija, nikada nisam pomislio da će se to desiti", nasmejao se Murinjo. Nije pomenuo ime, ali je svima jasno da je u pitanju Pol Pogba.

Jasno je da ovakvo ponašanje šteti timu, ali to je Pogba, pa bi navijači, makar većina, bili srećni da ode u Real...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 03.04.2019
20:08

Takvi igraci i jesu za Real, ne za MU. Prodaja i od zaradjenog novca dovesti nekog ko zaista hoce da igra, a ne da se inati i zakera.

avatar
Barbosa7
Wednesday, 03.04.2019
13:06

Pogba je dobro igrao sve dok nije promjenio frizuru.

avatar
Milan Japundžić
Wednesday, 03.04.2019
12:45

E da je tu Vidara, Kin ili slicna glava, vozio bi se u prtljazniku

avatar
Nemanjici
Wednesday, 03.04.2019
12:33

Teraj bre sve ako nece da se posveti fudbalu i onome sta fudbal novi. Ako hoce u cirkuzante - teraj... Man Utd je ozbiljan klub da bi trpeo Pogbu. De Heu razumem i on je covek u fazonu ako moze glupi Aleksis sto ja kao najbolji ne bi trazio. Ja bih mu dao platu koju trazi. Zasluzuje je. Ostalo teraj. Znas kad bi Juve docekao da ga igraci tako zajebavaju.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 03.04.2019
12:31

Pogbu prodati kupiti saula i kutinja i cao

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 03.04.2019
11:21

Toliko su ga svi nahvalili , pa je pomislio da je Pele ! Isto i de Gea , svaki navijac Uniteda odgvorno tvrdi da je on najbolji na svetu , svake godine 'za malo' ne napravi neki spektakularni transfer , sada zeli 20 mil. ... Pa ako Sanchez moze toliko , moze i on , sto da ne ?!

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 03.04.2019
11:02

Ljudi, to je stanje fudbala. Navijaci vise nisu navijaci vec potrosaci, a fudbaleri su sve samo ne obicni suteri lopte. Ne secam se ko je to rekao, Gigs ili Skols, ali objasnio je kako je izgledalo kad je dosao u svlacionicu medju starije. Nije smeo da bekne a kamoli da izvodi gluposti jer bi leteo iz iste i to bi ga saigraci proterali, ne trener. Nema toga danas. Retko koji trener sme da se zameri zvezdama. Retki su takvi kao sto je npr Gatuzo kog realno boli uvo i koji ce ti skinuti tu mindjusu, a sa njom i uvo.
Ne kazem da je Murinjo cvecka, daleko od toga, pukao je mentalno, ali nije ni samo on kriv sto je neko "nezainteresovan". Decko poput Pogbe je pun kao brod. Igrace u jakim klubovima svakkao zbog menadzera i imidza i zaradice para koliko jedan Ronaldo ili Ronaldinjo nisu za celu karijeru, a za njega su oni azdaje.

avatar
Barcelonista
Wednesday, 03.04.2019
16:38

Kakav sazetak! Respect!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.04.2019
22:54

Pogba nije lider, DDG precenjen, stalno prima smesne golove.