Navijači Junajteda ocenjivali - Najplaćeniji - najgori, a Matić?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.03.2018.
18:56
Izvor: Sportske.net

Sve je jasno, kako su navijači Mančester junajteda zadovoljni učinkom svoje ekipe.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted ima još jednu sezonu za zaborav, ako je prošla bila dobra sa trofejom u Ligi Evrope i Liga kupu, ali šestim mestom u Premijer ligi, onda je ova definitivno očajna.

Istina, tim je igrao u Ligi šampiona, i drugi je na tabeli, ali preostalo je još samo da se bori za trofej u FA kupu.

Navijači su vidno razočarani, ispadanje od Sevilje u Ligi šampiona ih je potpuno dotuklo, kao i činjenica da je Aleksis Sančez za sada veliki promašaj, dok je Pol Pogba ušao u rat sa Murinjom i nestao sa mape.

Upravo su njih dvojica među lošije ocenjenim igračima ove sezone, dok je naš Nemanja Matić pri vrhu, odmah uz neprevaziđenog De Heu, Lukakua i Lingarda.

Lokalni "Mančester ivning njuz" omogućio je navijačima da na sajtu ocenjuju sve igrače, a na kraju su srednje ocene svih glasova objavili na svom sajtu.

Treba dodati da je Zlatan Ibrahimović najlošije ocenjeni igrač, međutim, on gotovo da nije ni igrao zbog povrede, pre nego što je otišao u LA Galaksi.

Man utd

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Tuesday, 27.03.2018
20:53

Iskoristiću ovu vest da kažem svoje misljenje o nasem rosteru. Prijatno sam iznenadjem kako Lingard igra iako sam oduvek mislio i govorio da nije kalibae za veliki tim, ali imam osecaj da ce da zakove i on. Lukaku ne daje toliko golova kao u evertonu, ali se bori, trci i asistira. Pogba je sjajan talenat i ima tu smeka za ekstra igraca, samo mu dati slobodu u napadu. Smoling i citava odbrana osim valensije katastrofa. De hea nas najbolji igrac sto i nije bas za pohvalu da golman bude najbolji. Matara nas, standardno dobar. Sancez se jos nije uklopip. Ne treba nam bejl. Forsirati rasforda i marsijala na desnoj strani.voleo bi da gledam SMS a u premijer ligi ali ne znam bas da li je dolazak kod nas najbolji potez za njrgovu karijeru. Nadam se samo da ce De Hea i pogba da ostanu jer su nam potrebni. Voleo bi da i shaw ostane.

avatar
Offside
Tuesday, 27.03.2018
20:19

Lukaku 7.7 Lingard 7.3 a Matic 7.2 ???Po kojoj logici?Ko je ovo glasao?Sta je ovo?Smesno!

avatar
lonchy2909
Tuesday, 27.03.2018
20:14

Lista nema veze sa zivotom, niti objektivnost navijaca. Da bi neko mogao ocjenjivati mora biti objektivan, I pogledati vecinu utakmica. Ove sezone sam pogledao pa prwko 70 posto od ukupnog broja utakmica uniteda. Baiji I Jones zasluzuju mnogo bolje ocjene. Roho je vecinu vremena povredjen, ono sto je igrao bilo je pristojno. Show je bio odlican vecinu utakmica, iako nije mnogo igrao. Valencia I Young su konstantni cijelu sezonu. Herera je provodio jako malo vremena na terenu. Blind nije igrao od oktobra zbog povrede,ono sto je igrao je bilo korektno. Pogba je bio dobar doAleksisovog dolaska. Imao je dosta asistencija I nekoliko pogodaka. Aleksis se trudi, ali je predaleko od gola I na prostora da pokaze sta moze. DLingard je stvarno napredovao, pokazao I u repki da je mnogo sazrio. Lukaku dobar, kao I Matara nas. Ipak De Gea zasluzeno najbolji, mada je I on imao par kikseva.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 28.03.2018
12:17

Druze ja sam bukvalno svaku utakmicu pogledao ove sezone, nijednu nisam propustio, sto u fa kupu, ligi sampiona, liga kupu, ligi i mogu reci da se slazem sa tobom samo da kazem za Lukakua, jeste da ima dosta promasaja, ali njegova pozrtvovanost, kako trci za svakom loptom i ne predaje se, svaka mu cast. Najvise volim te tako ratnike na terenu, a ne dame koje nece da potrce, samo da Pogbu stavi ofanzivnije, Sancez da mu se ne vraca nazad i odmah bi to bilo drugacije, ali sta da radis, tako je kako je.

avatar
Fan Celsija
Tuesday, 27.03.2018
19:59

Matic je komotno mogao biti na drugom mjestu, mislim da zasluzuje minimum osmicu. Za ostale se sve slazem.

avatar
Маркус19
Tuesday, 27.03.2018
19:50

Уз Де Хеу, Матић сигурно најзаслужнији за резултате. Лукаку и поред оног пада форме у периоду новембар-јануар има 25 голова. Његов допринос је такође невероватан. Хвала Лингарду на неким бодовима, остали морају боље!

avatar
Adnan
Tuesday, 27.03.2018
19:21

Uzasna lista,slazem se samo sa prva 4.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 27.03.2018
19:18

Romero na petom a Pogba na trinestom, sve je jasno :DDD

avatar
Tuesday, 27.03.2018
19:05
avatar
Akiaki15935867
Tuesday, 27.03.2018
19:04

Mislim da bi matic trebao biti 2.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 27.03.2018
19:02

Od pogbe ima mnogo losije ocenjenih