Navijači jasni, ovaj momak mora da počinje za Real

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.11.2018.
14:06
Izvor: Sportske.net

Na osnovu glasova na španskim portalima mišljenje navijača "Los Blankosa" je jasno.

Epa/Javier Lizon
Epa/Javier Lizon

Povezane vesti

Real Madrid je u teškoj situaciji, doživeli su promenu na klupi, Julena Lopetegija, koji je nakon debakla u "El Klasiku" dobio otkaz, nasledio je Santijago Solari.

Bivši igrač ovog kluba je donedavno predvodio Kastilju, sada će dobiti šansu da se dokaže u prvom timu Reala, ali se pretpostavlja da će ubrzo dobiti zamenu, tačnije da će Real uskoro angažovati novog stručnjaka, što će Solarija vratiti na stari posao.

Bilo kako bilo, Argentinac je dobro startovao, upisao je pobedu od 4:0 protiv niželigaša Melilje u Kupu kralja.

Izašao je na teren sa šarenom postavom i uspeo ubedljivo da slavi, a svoj prvi start u dresu Reala tom prilikom je upisao i talentovani Vinisijus Žunior.

Vinisijus Zunior Vinicius Junior

Brazilac, koji je još kao 16-godišnjak plaćen 45 miliona evra, mada se pretpostavlja da ga je Real platio i više, od ovog leta je deo "kraljevskog" kluba, uglavnom igra za Kastilju, ali trenira sa prvim timom, a navijači veruju da talentovani fudbaler mora da dobije mesto u startnoj postavi prvog tima.

Naime, na portalima španskih listova "Marka" i "Diario AS" postavljena su glasanja za to ko bi trebao da se nađe u prvoj postavi "Los Blankosa" za duel sa Valjadolidom ovog vikenda.

Vinisijus je prema pisanju "Marke" dobio 87% glasova, dok je na portalu "Diario AS" dobio čak 90% glasova.

Brazilac je zadovoljan nakon debija u startnoj postavi, a po svemu sudeći već ovog vikenda bi mogao da ima novu priliku za dokazivanje.

"Pokazao sam svoj stil, volim da igram direktno i da napadam svoje čuvare, uvek se trudim da postignem gol.

To što sam startovao za ovako veliki klub je bio veoma važan trenutak u mojoj karijeri, želim da se zahvalim svima koji su to omogućili i pomogli mi da se adaptiram
", izjavio je Vinisijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kondogbia
Friday, 02.11.2018
17:49

Ako Barsa drži 140m€ na klupi valjda može Real da drži bar ovih 61m€? Ne vidim niti jedan razlog da ovaj igra, sa obzirom da je izmislio fudbal za Asensija, Sebaljosa i slične. :D

avatar
OGLoc
Friday, 02.11.2018
15:42

meni sve ovo mirise na ponovni pad reala

avatar
Kondogbia
Friday, 02.11.2018
18:48

Da bi ponovo pao mora najpre da se digne... :D

avatar
NikkiCFC
Friday, 02.11.2018
19:03

Ne govori ovo toliko o njemu koliko su ljudi ogorceni na prvotimce. Bejla ne mogu da gledaju a Asensio se pokazao mnogo precenjenim.