Navijači Fulama krenuli PEŠKE za Birmingem, oduševiće vas razlog ovog poduhvata!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2018.
19:29
Izvor: Sportske.net

Grupa navijača engleskog Fulama krenula je peške za Birmingem na utakmicu poslednjeg kola ligaškog dela Čempionšipa.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Za vikend su na programu utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Čampionšipa, a ekipa Fulama ide na gostovanje u Birmingem.

Tim koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, a za koji kao pozajmljen igrač Njukasla sa velikim uspehom nastupa Aleksandar Mitrović pokušaće da ostvari pobedu i iskoristi eventualni kiks Kardifa.

Utakmici u Birmingemu prisustvovaće veliki broj navijača Fulama, a njih trinaestorica danas su krenuli peške na konačno odredište.

Momci koji su odlučili da prepešače 200 kilometara od Londona do Birmingema učiniće to sa posebnim razlogom. Oni će svojim gestom dati doprinos radu humanitarne organizacije CALM (Campaign against living miserably).

Radi se o organizaciji koja je osnovana u martu 2006. godine i kojoj je osnovni cilj smanjivanje broja samoubistava među muškarcima.

Podršku navijačima Fulama koji će pešačiti do Birmingema dao je i menadžer kluba Slaviša Jokanović koji im je na "tviteru" poželeo mnogo sreće na putu.

Fulam će u nedelju pokušati da obezbedi direktan plasman u Premijer ligu, a to će učiniti u slučaju sledeća dva scenarija:

1. Pobeda nad Birmingemom i remi Kardifa u meču sa Redingom;
2. Remi sa Birmingemom i poraz Kardifa u meču sa Redingom;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 04.05.2018
00:09

Gotivim Fulam oduvijek ali sada jos vise zbog Jokanovica i Mitrovica,ako ne odu direktno nadam se da ce kroz baraz

avatar
Thursday, 03.05.2018
19:56

Апсолутни респект за навијаче и ако Бог да да се слави пласман у ПЛ већ у недељу, а ако не овај викенд онда у доигравању !

avatar
Los Vikingos
Thursday, 03.05.2018
19:35

Bice jako tesko, Birmingemu treba bod da ne ispadne iz lige, a Fulamu i pored pobede ili remija, treba Kardif da kiksne, koji takodje igra sa ekipom koja nije obezbedila opstanak - Reding. Bice uzbudljivo!