Navijači digli glas - Žele da vide leđa Van Galu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.12.2015.
23:00
Izvor: Sportske.net

Evo reakcija nakon poraza Mančester junajteda i ispadanja iz najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Navijači Mančester junajteda su ponovo ljuti, iako ova ekipa nema kvalitet kao što je imala ona ekipa od pre 7-8 godina. Oni su večeras ispali iz Lige šampiona, poraženi su od Volfsburga, i generalno gledajući celokupno učešće u ovom takmičenju ove godine nikako nisu zaslužili da prođu u narednu rundu.

Navijači su sav svoj bes iskalili  i na društvenim mrežima, a on je upućen i ka Luju Van Galu, između ostalih.

Neretki su komentari gde se traži njegova ostavka, mnogi traže da se vrati i Mojes samo da vide leđa Holanđaninu. Naravno, bilo je kritika i na njegovu filozofiju, odbrana Mančester junajteda je izrađena večeras nekoliko puta, odbrambeni igrači Luja Van Gala su bukvalno puzali u nekoliko navrata.

Mnogi su podsetili kako je Van Gal poražen od Ditera Hekinga 2011. godine kada je sadašnji trener Volfsburga trenirao Nirnberg, odmah nakon toga je Holanđanin dobio otkaz u Bajernu, pa sada ima navijača koji priželjkuju slično.

Da razočaramo odmah sve koji misle da će se to desiti, smatramo da su šanse za tako nešto veoma male, recimo 10-20%, Uprava Mančester junajteda neće tek tako promeniti trenera na sred sezone, a uostalom, Premijer liga je ove sezone nešto na šta će više obratiti pažnju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak