Navijači Čelsija lupaju glavu, Bačuaji je toliko dobar da mora da nosi dva broja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.02.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Šalimo se, ali kada vidite šta radi u dresu Dortmunda, jasno je da navijači postavljaju pitanja.

EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Koji je problem bio u pitanju sa Belgijancem, teško je reći. Postoji teorija da ga je Emenalo doveo u klub, pre nego što je stigao Konte, tačnije protiv njegove volje.

Zbog toga je nekadašnji igrač Marseja sedeo na klupi i nije dobijao šansu, čak ni kada nije bilo drugog napadača.

Pokušavali su da ga ubace u razne sporazume oko dovođenja špica, na kraju je posredno otvorio vrata Obamejangu u Arsenalu, a ustupio je mesto u Čelsiju, doveden je Žiru.

Bačuaji igra fantastično u novom klubu, daje golove kao na traci, a na pitanje hoće li se vratiti u Čelsi, rekao je da o tome ne razmišlja. Verovatno je to poruka Konteu, kome vreme ističe, a videćemo šta će se dešavati na leto, kada verovatno stiže novi trener.

U međuvremenu Belgijanac mora da nosi dva broja, naime u prvenstvu nastupa sa 44. ali u LE se pojavio sa brojem 42.

Ne može protiv pravila, Til Šumaher koji je otišao u Češku i tako mu oslobodio broj je registrovan za evropska takmičenja, pa je Mišu morao da uzme drugi broj u Evropi, pravila UEFA ne dozvoljavaju promenu broja usred sezone.


Bacuaji

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Saturday, 17.02.2018
12:02

na pripremama je tresao mreze gledao sam vecinu priprema svih top 6 englesnih timova,ali kasnije u takmicarskom delu nije dobija sansu igrao je na pocetku a onda je konte poceo da stavlja azara na spica(kada morata nije igrao) postoji tu nesto moguce jos jedna svadja

avatar
Saturday, 17.02.2018
11:56

Cekajte ali zasto da Celsi lupa glavu? Zabijamo dovoljno golova timski, imamo dobre napadace. Najbitnije u celoj prici je izjava Zorca da su hteli otkupiti odma Bacuajija ali da je Celsi odbio to bez pregovora i kakvih. Kako je on reko Abramovic je stavio VETO i tu je kraj price. Momak je znaci do leta u Dortmundu a nakon toga ce mnoge stvari biti jasnije. Mici ako ovako nastavi vratit ce se u formu, igrat ce spreman SP, vratit ce se u klub i videt ce ako ode Konte ko ce doci i sta zeli od njega. Ako ipak ostane Konte verovatno nece biti slep od ociju i pruzit cemu sansu. Tako da je ovo sve u svemu win-win situacija. Da je Celsi ubacio klauzulu za otkup e onda bi cupali kose a ovako samo relax :D

avatar
jack wilshere
Saturday, 17.02.2018
14:46

Ali ima buraz jedan problem..Zelja samog igraca... On se realno vec privikao na Dortmund, navijaci ga zgotivili, zabija golove... Mozda nece htjeti da se vrati i da opet bude u nemilosti trenera i da zavisi od njegovog raspolozenja.. Realno, i kad je bio jedini spic na raspolaganju, ostavi ga na klupi.. To isto kao da si golman, a trener stavi igraca da brani, a tebe ostavi na klupi.. Vidjecemo na ljeto sta ce biti..

avatar
Saturday, 17.02.2018
17:36

Pa i ako ga bude prodavao a ovako nastavi trazit ce 100 mil.€ . Vole i njega Celsijevi navijaci a i on nas. To se videlo mnogo puta jer su mu sto na stadionu, sto preko drustveni mreza pruzali podrsku. Tako da cemo videti ako Konte od on dolazi i krece ravnopravna borba njega i Morate za prvog napadaca. Zirua smo svejedno doveli kao pre Demba Ba, Etoa, Remija... kao drugog/treceg spica. Mada Olivier je stvarno dobar i ja ga gotivim.

avatar
Mangus
Saturday, 17.02.2018
11:36

Ne znam kakav problem je konte omao sa njim. Imao je odlicnu statistiku za nekogs ko ulazi sa klupe, ne trosi mnogo lopti, a sad je to i u borusiji pokazao. Jeste pocetak alk se odlicno uklopio i ako ovako nastavi, borusija mora svim silama da se trudi da ga otkupi