Navijači Arsenala zvižde Nemcu, evo šta je napravio ove sezone!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.11.2017.
16:13
Izvor: Sportske.net

I šta sada?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Arsenal je danas u derbiju severnog Londona ponovo podsetio na neke najbolje dane, a jednu od najboljih partija sezone odigrao je Mesut Ozil.

Nemac je često osporavan od strane navijača zbog nedovoljno zalaganja i "nestajanja" kada je najbitnije, ali je Ozil danas sve razuverio.

Pored toga što je bio asistent kod prvog gola za Mustafija, Nemac je u nekoliko navrata kreirao opasne napade i stvorio ponovo dosta prilika za svoj tim.

Nakon ovog kola, Ozil je došao do brojke od 34 stvorene prilike za svoje saigrače i po tome je ispred svih ostalih u Premijer ligi.

Videćemo šta će sada reći navijači, ali i kakav će Ozil biti u nastavku sezone, jer je za velika dela ipak najvažnija konstantnost u formi, a ne povremeni bljesak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
7omman
Sunday, 19.11.2017
21:32

Aooo valjda svi navijaci Arsenala znaju sta gledaju svake sedmice, pustite statistiku, zna da zavara... A Mesut igra toplo - hladno...

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 19.11.2017
01:48

Osnova uspeha je kontinuitet. Kad bi bio u stanju da svaki mec u sezoni odigra kako je odigrao danas, osvojio bi Zlatnu Loptu... ali on je mentalno nedorastao za tako nesto. Sad ce neko da kaze ‘Pa igrao je u Real Madridu, bio odlican tamo, sad je u Arsenalu, vec skoro 10 godina je medju zvucnim imenima u svetu fudbala, malo li je?’- pa nije malo ako na stvari gledamo uopsteno. Medjutim, u odnosu na to koliki talenat i potencijal poseduje, ne moze a da se ne primeti da je malo i da je mogao vise.

avatar
Непобедиви
Saturday, 18.11.2017
18:10

Stvorena sansa je i svaki korner koji je izveo. Nije sve u brojevima. Eto npr. danas je bio odlican, ali vec u sledecoj moze da nestane.