Navijači Arsenala već pokrenuli kampanju "FreddieOut"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.12.2019.
15:56
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" gube na "Kerou roudu" nakon 45 minuta igre.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Arsenal je pre par dana otpustio Unaja Emerija, nakon poraza od Ajntrahta iz Frankfurta u Ligi Evrope.

Još uvek se spekuliše ko bi mogao da nasledi Španaca, a dok uprava ne pronađe bolje rešenje, Fredi Ljungberg je dobio priliku da se dokaže.

Šveđanin je bio Emerijev asistent, sada je dobio ulogu vršioca dužnosti na "Emirejtsu", u stručni štab je iz omladinskih kategorija doveo i Pera Mertesakera.

Ipak, ako se po jutru dan poznaje, neće se Ljungberg dugo zadržati na klupi "Gunera".

Naime, Arsenal gubi nakon prvog poluvremena na "Kerou roudu" od Noriča, u okviru 14. kola Premijer lige, rezultatom 2:1.

Norič je poveo u 21. minutu, odbrana je ostavila previše prostora Pukiju, koji je uz malo sreće sa ivice šesnaesterca matirao Lena.

Ipak, uspeli su da poravnaju, samo par minuta kasnije Cimerman je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudija Tirni je pokazao na kreč, Majk Oliver je iz VAR sobe poslao potvrdu svom kolegi da je doneo dobru odluku.

Odgovornost je preuzeo Obamejang, ali je Krul odbranio njegov udarac, samo da bi shvatio da su njegovi saigrači prerano ušli u šesnaesterac, te je Tirni sa punim pravom naložio da se jedanaesterac ponovo izvede.

Gabonac je iz drugog pokušaja bio precizniji, 1:1 na "Kerou rodu".

Napadao je Arsenal, ali nije uspevao ozbiljnije da ugrozi iskusnog Holanđanina na golu "Kanarinaca", koji u drugom minutu nadokande dolaze do nove prednosti.

Kentvel je preciznim udarcem matirao Lena, za novo vođstvo Noriča pred odlazak na odmor.

Inače, navijači Arsenala su na društvenim mrežama i pre početka susreta otpočeli kampanju za smenu Fredija Ljungberga, nakon što su objavljene postave na društvenim mrežama se pojavilo preko hiljadu objava koje su uključivale natpis "#FreddieOut".

U drugom susretu od 15h, Vulverhempton gubi kod kuće od Šefild junajteda, koji je do prednosti stigao već u drugom minutu preko Lisa Musea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Sunday, 01.12.2019
17:45

Je l' zaista ne kapirate da je sprdnja? Svima je jasno da je Fredi samo privremeno tu i ima unu podrsku. A i to sto mu navijaci pevaju tokom meca to i dokazuje.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
17:01

Rekoh juce da nema vece sprdnje od navijaca arsenala, tako se pokazuje zahvalnost legendi, nema sta stvarno su velicina