Navijač Santosa podneo tužbu protiv Nejmara

Autor: Miloš Marković
sreda 17.12.2014.
14:28
Izvor: Sportske.net

Ispostavilo se da je navijač brazilskog tima, advokat inače, uvideo pravnu mogućnost da svoje nezadovoljstvo istera na sudu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Lokalni brazilski advokat i navijač Santosa iz Brazila podneo je tužbu protiv Nejmara zbog njegovog transfera u fudbalski klub Barselona koji je dogovoren još 2011. godine.

Prelazak Nejmara u katalonski klub je dogovoren neposredno pre utakmice Santosa i Barse u finalu Svetskog prvenstva za klubove u Japanu, a Lusijano Pereira Kaparoš dugogodišnji vatreni navijač brazilskog tima tvrdi da se Nejmar na tom meču nije dovoljno trudio.

Barsa je na toj utakmici pobedila Santos rezultatom 4:0, a Kaparoš je otputovao u Japan kako bi taj meč gledao uživo.

Nezadovoljan onim što je video i što je kasnije saznao u vezi sa dogovorenim transferom Nejmara, on je odlučio da utehu za pretrpljeni duševni bol potraži na sudu.

Naime, on zahteva odštetu u iznosu od 2.500 funti koliko je potrošio na put do Japana plus odštetu za 'moralnu štetu' u iznosu od 4.100 funti.

„Osećam se prevarenim saznanjem da je njegov transfer u Barselonu vbeć dogovoren. Navijam za santos celog života, idem na svaku utakmicu, uložio sam novac u taj put u Japan. Razočaran sam.“, rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 17.12.2014
16:28

Ima li itko na svijetu da ovaj transfer ne smatra "kriminalnim", od kolika je bila odšteta, do ovakvih glupih stavova. Bitno je da su transferi Reala korektni, u Engleskoj i dan danas Levy tvrdi da je Bale koštao 100 milki, a u Realu radi Kristine moraju govoriti da je to 91, čudi me da ne govore da je koštao 93,9 jer je ovaj bio 94, to naravno nikomu nije sumljivo, ili Barcelona dovela maloljetnu djecu da im pomogne - da im da šansu da postanu poznati fudbaleri i stvori im mogućnost da zarađuju i hrane svoje porodice u Kamerunu - pošto su većina Kamerunci, a Perez to dogovori sa PlatiMijem da treba kazniti te koji daju šansu mladim. Realovi penali i slično nisu nimalo sumljivi UEFAi, a da Barcelona izvodi toliko ili bilo tko drugi odmah bi bilo kazni i izbacivanja u Sekundu, ili Seriju B i sl. Ali tako je svugdje danas na žalost poštenog svijeta danas se ne može dobiti ni posao ako ne počastite i dobro potplatite rukovodioca preduzeća - stoga i ne čudi ovakvo stanje u fudbalu. Ja bi isto htio tužiti onda Srpski zavez zbog svih ovih poraza, jer smatram da se nitko sem Matića nije trudio u cijelim zadnjim kvalifikacijama.

avatar
Skaut
Thursday, 18.12.2014
02:32

Oni ne moraju da kazu koliko su dali za Bale-a ali moraju da placaju porez koliki je transfer sto i rade za razliku baraba iz barselone koje su pokusale da prevare drzavu...