Nasri kao legenda Barselone

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.10.2016.
16:35
Izvor: Sportske.net

Deluje da je odluka da napusti Siti i preseli se u Sevilju bila jedna od boljih u njegovoj karijeri.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Sevilji Samir Nasri, igra kao posednut od kako je Englesku zamenio Španijom.

Bivši igrač Marseja i Arsenala se pred ovu sezonu pojavio na pripremama "Građana" sa viškom kila, Pep Gvardiola to nikako nije mogao da istrpi, te je bilo jasno da se Francuz neće naigrati.

Ipak, na kraju mu je stavljeno do znanja da će svesni njegovih kvaliteta u klubu računati na njega, ali je Nasri odlučio da se preseli u Sevilju kako je verovao da će mu "porodična atmosfera" u Andaluziji više odgovarati.

Bio je potpuno u pravu, njegov početak u redovima Sevilje je kao iz snova, postigao je tri gola na osam nastupa, a bio je strelac i jedinog gola na meču u Zagrebu, koji je Sevilji doneo prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona.

Upravo na toj utakmici, Nasri je bio posebno dobar a jedan podatak fascinira daleko više od njegovog pogotka vrednog tri boda. Naime, u toku gostovanja na "Maksimiru" bivši francuski reprezentativac je pokušao da izvede 158 paseva! To je za četiri manje od rekorada Lige šampiona koji drži jedan od najboljih veznih fudbalera koje je Evropa ikada videla, legendarni reprezentativac Španije i bivši kapiten Barselone Ćavi.

Nasri
Foto: twitter.com/OptaJose

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke