Našli su ga, evo gde je Ali Dia!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.11.2016.
12:25
Izvor: Sportske.net

Pre dvadeset godina je ovaj "fudbaler" debitovao za Sautempton, nakon toga je igrao u nižim engleskim ligama, da bi mu se nakon toga izgubio trag. Gde je najveći prevarant u istoriji fudbala?

Solent News
Solent News

Povezane vesti

Ali Dia je jedan od najvećih prevaranata u istoriji fudbala, amater koji je lažnim predstavljanjem preko telefona stigao u Sautempton dobio je kasnije i priliku i da debituje, iako je bio ubedljivo najgori igrač ikada koji je igrao Premijer ligu.

Njegov debi za Sautempton bio je tačno pre 20 godina.

Više o njegovoj priči mogli ste da pročitate OVDE.

Nije se znalo ništa o njemu otkako je završio fakultet u Njukaslu, svi su ga tražili, želeli su njegovu izjavu kako bi upotpunili priču.

Verovali ili ne, uspeli su da pronađu njegovu majku u Dakaru, u Senegalu.

Jedan šerif je to učinio, pozvonio je na vrata, majka ovog fudbalera ga je kasnije pozvala u kuću na razgovor. Pričala mu je kako je njen muž uspešan diplomata, sada je u penziji, a sa nestrpljenjem je čekao šta će reći za sina.

Sin je biznismen, završio je master studije u San Francisku još 2003. godine. Majka je pokazala i Alijevu diplomu, a nakon toga je objasnila da je on godinama radio u Kataru.

Dva puta se ženio, a ima i sina iz prvog braka koji ima 24 godine. Kao i njegov otac, igra fudbal i to u francuskoj nižoj ligi, klub mu se zove Olimpik Sent Kventin, nalazi se u predgrađu Pariza. Upravo tamo se sada i nalazi Ali Dia.

Šerif je konačno došao do Sautemptona, ali majka nije želela previše da priča o tome.

"Već sam zaboravila na tu priču", rekla je njegova majka.

Sestra govori da se i dalje čuje sa Žoržom Veom, liberijskim legendarnim napadačem koji se proslavio igrajući za Milan, a majka ističe da je bio dobar fudbaler.

Izgleda da će sve biti zauvek u tajnosti, a Ali Dia? On sada verovatno čita članke o sebi i smeje se naglas...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd1993
Wednesday, 23.11.2016
21:05

NIti bi ga se neko setio da ga u proslom clanku niste pomeuli...a msm da bas nikog i ne interesuje gde je sad...vidim ni porodica se mng ne interesuje gde je,a sad mi treba da naprezemo mozak...skroz nebitna stvar,isto kao na primer da se razmisljam dali ce sutra biti 12,0000002 stepeni celzijusa ili 12,000000003 celzijusa...

avatar
Anderton
Wednesday, 23.11.2016
19:25

Ok čuje se sa Veom, a sa Šestićem?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 23.11.2016
15:34
avatar
GMarkoYNWA
Wednesday, 23.11.2016
13:42

Kakav brat Dia :D