Naredni trener Reala? Bivši čelnik Madriđana zna!

Autor: Ivan Cvetković
petak 01.03.2019.
11:32
Izvor: Sportske.net

Informacija iz prve ruke ili puko nagađanje?

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real Madrid se nalazi u posebno teškom trenutku.

Nakon eliminacije u Kupu kralja od Barselone i poraza na Bernabeu od mrskog rivala, klupa Santijaga Solarija se dobrano poljuljala.

Argentinac je dobio poverenje Florentina Pereza da preuzme ekipu nakon otkaza Julenu Lopetegiju, a svima je jasno da se neće još dugo zadržati na tom mestu.

O tome je za španske medije progovorio i nekadašnji predsednik "Kraljevskog kluba" Ramon Kalderon koji već ima u glavi Solarijevog naslednika.

"Imam poseban osećaj da će na klupi Real Madrida naredne sezone biti Žoze Murinjo. Teško je u ovom trenutku, izgubili smo od Barselone i to je veliki udarac za nas. Ipak, to nije neuspeh jer smo stigli do polufinala. I pored toga, ne verujem da će Solari započeti narednu sezonu", kazao je Španac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 02.03.2019
02:14

Sa Murinjom su losije prosli nego sa ovim sad trenerom i sa Lopoteglijem, neka im dodje portugalac on ce da naplati dobro i opet nista nece da osvoji!

avatar
GoHard
Friday, 01.03.2019
14:17

Ja bi dao sansu Lopetegiju opet jer po svemu sudjeno bilo je do igraca a ne do trenera, igrali smo 10 puta lepse nego sad ali lopta nije htela u gol

avatar
Badr Hari
Friday, 01.03.2019
13:33

Ovima trener traje do sledećeg El Klasika. :D Trebalo bi da igraju samo LŠ i onda bi im trener bio 'besmrtan' i 'najveći od svih velikih'. :D

avatar
Friday, 01.03.2019
13:23

stiže hozeeee