Napoliju samo bod, burno u finišu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo na Mapeiju, na kraju samo bod Napolitancima!

EPA/ELISABETTA BARACCHI
EPA/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Današnji meč imao je mnogo veći značaj za ekipu Napolija, koja se sa Romom bori za drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona, ali su domaći želeli da ''što skuplje prodaju kožu''.

Na kraju 2-2, rezultat koji je značajno udaljio Napolitance od vicešampionskog zvanja.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, a najbolju priliku za Napoli propustio je Insinje u 31. minutu meča.

Nastavak meča doneo je mnogo više sadržaja i uzbuđenja na terenu. Igrao se 52. minut kada su gosti iz Napulja izveli munjevitu akciju, Kaljehon je sa desne strane centrirao za Mertensa, a ovaj iz neposredne blizine ''zakucao'' loptu u mrežu - 0:1.

Činilo se da posle toga Napoliu neće imati većih problema da danas ostvari svoj cilj, ali usledila je žestoka reakcija ekipe Sasuola.

Samo sedam minuta kasnije, veliki nesporazum u odvrani Napolija, Domeniko Berardi je bukvalno dobio na poklon loptu u ''srcu'' kaznenog prostora i tu priliku nije propustio - 1:1.

Napoli je potom ponovo preuzeo inicijativu, želeo što pre do novog vođstva, a velike prilike propustili su Mertens u 65. i Insinje deset minuta kasnije, kada je uzdrmao stativu.

I onda, u 80. minutu novi šok za favorizovane goste, Sasuolo dolazi do preokreta! Sve se dogodilo posle slobodnog udarca za domaće sa desne strane, golman Reina je kratko odbio loptu, ali ona na kraju dolazi do Macitelija koji sa desetak metara šalje loptu u mrežu - 2:1.

Ipak, četiri minuta kasnije gosti stižu do izjednačenja, i to posle kornera sa desne strane, kada se Milik najbolje snašao pred golom domaćih, za konačnih 2:2.

Ipak, posle ovog meča će se govoriti i o detalju iz nadoknade vremena, kada je lopta u kaznenom prostoru Sasuola pogodila Kanavara, činilo se u ruku, ali se sudija nije oglasio.

Ipak, snimak u prilogu pokazuje da je kapiten domaćih intervenisao glavom.

-- --
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Sunday, 23.04.2017
14:29

Ja koliko sam video lopta ga je pogodila u glavu, ne znam o cemu se radi