Napoliju propada sezona, otrovna žaoka stigla od "patuljaka": "Ako ne možete da se takmičite, platite kaznu i istupite"

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.01.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Prozivali su simpatične Lacijale, sada su u krizi, ispadanje iz kupa je dodatno pogodilo Napolitance, a onda je stigla poruka...

Matteo Bazzi/ANSA via AP
Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Mnogo se očekivalo od Napolija posle dolaska Anćelotija, mada nisu svi bili baš euforični, imamo i dokaz na ovim stranicama.

U svakom slučaju, Napolitanci su eliminisani iz Lige šampiona, kupa Italije, u prvenstvu kasne za Juventusom 11 bodova, za razliku od prošle sezone sa Sarijem, čini se da neće ni pripretiti.

Mediji su se obrušili na Karla Anćelotija, pre svega zbog situacije u ekipi, Alan je nezadovoljan što ga nisu pustili u PSŽ već su zacepili 100 miliona odštete, a priča se da slično razmišlja i Kulibali za koga su tražili 120. Doduše, Senegalac želi da pre svega zbog rasizma ode iz Serije A, kažu da mu se sve smučilo, nervozan je i to se odražava na tim.

Anćeloti je odbacio optužbe posle sinoćnje eliminacije od Milana da je ekipa u krizi, mada je priznao da škripi u napadu, što se pod Sarijem nije moglo reći.

br>On je dodao da ostaju dva velika cilja ove sezone, Serija A, jer kako kaže ne smeju da se predaju, ali i LE. On je negirao da je tražio pojačanja.

Inače, najotrovniji komentar, ali zaslužen stigao je iz Frozinonea.

Aurelio DeLaurentis je pre nekoliko dana rekao da klubovi poput Frozinonea ne treba da igraju u Seriji A, nikoga ne zanimaju, ispadnu odmah, bolje da plate kaznu i ne takmiče se.

Sada je iz regiona Lacio gde se nalazi ovaj simpatični klub, stigla otrovna žaoka.

"Ako ne možete ništa, ni Ligu šampiona, ni da se borite za titulu, ni da osvojite kup Italije, platite kaznu i istupite", u saopštio je zvanični nalog Frozinonea na društvenim mrežama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 30.01.2019
13:36

E pa ako su im rekli. Napoli je gotivan klub, ali ovaj gazda Laurentis uzasno iritantan. Pokupi simpatije kad kritikuje Juve. Ni Napolijevi navijaci ga ne vole.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
11:47

Djenova, Sampdorija, Juventus, Torino, Milan, Inter, Lacio, Roma, Verona, Udineze, Atalanta, Parma, Bolonja, Fiorentina, Napoli, Kaljari i potom jos dva kluba (na primer, Bresa i Palermo) ili cetiri- Bresa, Palermo, Perudja i Empoli, Lece ili Venecija.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 30.01.2019
11:35

haha Ljepo su im vratili