Napoli zaseo na vrh, Miha vratio Ljajića, ali kasno!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.12.2017.
20:00
Izvor: Sportske.net

Ekipa Napolija je razbila Torino u prvom poluvremenu, u nastavku je poraz samo ublažen.

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Odlična partija Napolija u prvom poluvremenu protiv Torina.

Ekipa Maurisija Sarija je danas odigrala sjajnu utakmicu, vratili su se na pobednički kolosek kada im je to bilo najbitnije, nakon poraza Intera danas od Udinezea, pa su sada prvoplasirana ekipa na tabeli.

Već nakon 30 minuta su razbili Torino našeg Siniše Mihajlovića.

Kulibali je nakon kornera bio najviši u skoku i glavom savladao Sirigua, da bi Zjelinski nakon neuspele ofsajd zamke doneo gostima veliku prednost u 25. minutu.

Velike glavobolje Siniši Mihajloviću je zadao Marek Hamšik koji se izjednačio sa Dijegom Maradonom po broju postignutih golova za Napoli, došao je do 115. gola.

Bilo je jasno, Mihajlović je nešto morao da menja, uveo je Ljajića kog je kaznio zbog nediscipline pre nekoliko dana, odmah je zaigrao, a Torino stiže do smanjenja rezultata preko njihovog najskupljeg fudbalera, Andree Belotija koji postiže gol u 64. minutu meča.

Ipak, Torino nije bio bolji tim ni u drugom poluvremenu, Napoli je imao svoje prilike do kraja, ali promene rezultata nije bilo, ostalo je 1:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nerazzurro
Saturday, 16.12.2017
21:22

Hamšik se izjednačio sa Maradonom po broju golova za Napoli u svim takmičenjima.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 16.12.2017
21:07

Borba za titulu ce se voditi izmedju Juventusa i Napolija, iako je Juve glavni konkurent. Inter nema sta da trazi tu, neka budu srecni ako izbore LS