Napoli spreman za PSŽ, Empoli stradao na generalnoj probi!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 02.11.2018.
22:28
Izvor: Sportske.net

Da li će dočekati novi kiks Juventusa?

Beta/Cesare Abbate/ANSA via AP
Beta/Cesare Abbate/ANSA via AP

Povezane vesti

Napoli i Empoli su otvorili 11. kolo u Seriji A, domaćin je slavio sa 5:1 (2:0).

Domaćin je bio dominantan i izgledalo je kao da mogu da postignu gol kad god požele. Vrlo snažno su otvorili ovaj meč i već nakon prvih 45. minuta su vodili sa dva gola prednosti. Insinje i Mertens su bili strelci i Napoli je otišao na odmor, a verovatno su već razmišljali o narednom protivniku.

Međutim, Empoli je iz jedine izgledne šanse na ovom meču uspeo da smanji prednost Napolija. Kaputo je bio strelac za goste u 58. minutu, ali to nije smetalo domaćinu koji je već 6 minuta nakon toga ponovo vratio na dva gola prednosti. Ponovo je Mertens bio strelac, a asistent je ovoga puta bili Kaljehon. Na kraju se i Milik upisao u strelce, igrao se 90. minut kada je Poljak postigao gol, a Mertens upisao i 1 asistenciju. Izgledalo je da je sve gotovo, ali Mertens je želeo da ponese loptu sa ovog meča i u poslednjim sekundama uspeo da postigne i treći gol na ovom meču.

Napoli je igrao fantastično na ovom meču i imali su još nekoliko prilika da praktično napune mrežu Empolija do vrha, ali su i oni svesni da ih uskoro čeka vrlo težak meč u Ligi šampiona, a da su ovde osvojili tri boda koje su i želeli.

Ukoliko se desi da Juventus ponovo izgubi neke bodove, mogla bi Serija A da postane vrlo zanimljiva. Napoli igra odlično, a navijači se nadaju da će njihov tim u narednom meču pobediti PSŽ i napraviti ogroman korak ka prolazu u narednu fazu Lige šampiona.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 03.11.2018
02:36

Ali kako sad' 5:1, nemoguće. Zar nije onih 2:1 iz prošlog kola remekdelo jednog čoveka, zbog čega bi on morao da dobije ZL? :D

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 03.11.2018
00:08

Dries majstor fudbala 💪