Napoli pobedio Liverpul zbog Sarija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
11:30
Izvor: Sportske.net

Trener Čelsija "voli da misli" da ima zasluge za ishod na "San Paolu".

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Mauricio Sari tvrdi da ima zasluge za uspeh svog bivšeg kluba u Ligi šampiona protiv Liverpula.

"Uveren sam da smo izmorili Redse u prvenstvu, i da su zato pali protiv Napolija",
kaže Sari.

U svakoj šali ima zbilje.

"Atmosfera na Bridžu je bila sjajna, publika je bila uz nas sve vreme, šteta što nismo pobedili. Ali, to je naplatio Napoli, tamo su navijači neverovatni, mi smo im pomogli da trijumfuju kada je Liverpul pao u finišu", dodao je Italijan koji nije dobio ni priliku da se oprosti od igrača zbog sukoba sa De Laurentisom.

On je posle Videotona, pohvalio i Moratu.

"Ovo je dobar početak, da se nametne, dao je gol, imao dobru saradnju sa saigračima. Nisam zadovoljan jer su nam stvorili neke šanse, ali napravio sam devet izmena u timu i mislim da smo u većem delu dobro funkcionisali", analizirao je Sari meč u LE.

Njegov tim pre dvonedeljne pauze putuje u Sautempton u nedelju i s obzirom da direktni rivali Siti i Liverpul igraju između sebe, moguće je da  "Plavci" stignu vodeći tandem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Friday, 05.10.2018
13:04

Ako je ovo istina Sari je lud, kao prvo Liverpul je i prije Psga imao teske meceve pa su razbili Psg na Enfildu...nisam bio tu pa vidim dosta smijesnih komentara kao i naslova, cuj Anceloti razbio Klopa hehh dobro o revansu necu da pisem znam da ce stradat ko kamizakze kad stignu na Enfild al nebitno, meni nije zao sto smo izgubili bilo bi mi zao da smo sa onako ocajnom igrom dosli do boda ... Liverpul je odigrao ubjedljivo najlosiju utakmicu od kad je Klop tu kod nas, i zaista smo zasluzili da nas napoli pregazi i sa vise golova razlike jer igraci u veznom redu te igraci u napadu su bili nezainteresovani kao da nisu zeljeli da trce i da se bore, nije bilo ni u jednom trenutku onog visokog presinga dal je Klop tako zelio il ne ja ne znam...Dosta uticaja po meni ima ta tekma sa sitijem , vjerovatno je Klop pokusao da odradi jednu mirnu utakmicu i pokusa izvuc pozitivan rezultat medjutim protiv ovako razigranog Napolija ne moze se tako igrat...Svaka pohvala Napoliju al ce na Enfildu vidjet sta je pravi napadacki nogomet...mrzim komentare tipa teren je bio natopljen i los ako je bio teren los nama bio je i Napoliju a ako se Engleski klubovi nisu navikli na takve uslove onda nemam rijeci jer skoro svaka 3 ca tekma u eng se igra na takvim terenima po kisi...i zapravo nisata apsolutno nista ne moze opravdat 4 suta prema golu od kojih ni jedan nije isao u okvir gola...prvi put sam strog prema voljenom klubu al stvari su takve kakve jesu... YOU LL NEVER WALK ALONE

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 05.10.2018
12:00

Preteruje malo Sari, ko da je tesko pobediti Liverpul, samo se u medijima stvorio taj hajp da su neka sila a oni nista specijalno ne pokazuju, dosta srece, neki poklonjeni penali i naravno golovi iz ofsajda. Ako do Nove godine ne naprave neki osetniju bodovnu razliku onda nemaju sta da traze u borbi za titulu, jer je to period kad je najmanje crvendaca na sajtu, ne zbog praznika vec zato sto je tad Liverpul uvek u kanalu.

avatar
razzorNo1
Friday, 05.10.2018
13:05

SVAKA CAST ZA POBJEDU NAD MOL-OM ZAISTA STE NAPRAVILI VELIKI ISKORAK U VASOJ ISTORIJI DUGOJ 15 TAK GODINA SVAKA CAST JOS JEDNOM

avatar
razzorNo1
Friday, 05.10.2018
23:48

nadji kom gdje ja slavim grehota je sto niste izgubili na bridzu al nema veze i dalje je u londonu minus

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.10.2018
18:53

Ako smo mali klub sto slavite poraz i remi sa nama u 4 dana?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 05.10.2018
15:16

Ne vidim ikakvu vezu izmedju tvog odgovora i mog komentara, ako nemas nista pametno za napisati bar se nemoj ovako ponizavati.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 05.10.2018
11:35

Celsi je igrao ozbiljan napadacki fudbal jakog tempa u obe utakmice a to trosi protivnika, tako da nije nelogicno. Sari nasao sistem za Klopa, pokazuje da zaista ume da postavi tim kao sto je Gvardiola i pricao prosle sezone posle duela u LS. Dok neko ne promeni klub nikada ne znas da li je to sto je uradio sticaj okolnosti i srece ili cisto znanje.

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.10.2018
18:54

Klopu zanimljivo bas ne lezi pragmaticni defanzivni treneri. Murinjo i Konte recimo. Prosle sezone 2 remija i 2 poraza.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 05.10.2018
23:57

Mislim da Klop ne ume da 'stane na loptu' odnosno nije umeo do sada. Sada vidim da pokusava, kada ima rezultat izvede Salaha ili Manea, uvede veznjaka i slicno ali kao nas kad igramo menadzera, vuce ga da nakanta protivnika a to je mac sa dve ostrice. Ozbiljan je on trener i ima jak tim. Ako ga Gvardiola ne nadigra ove sezone ( ako liverpul bude bolji od City-ja kao prosle ) uzece titulu jer lagano cepaju boraniju sto je prosle sezone bio glavni problem. Tu mogu da se umesaju samo ManU i Murinjo koji kad parkira autobus ne moze ni da se igra fudbal ( a to ne sme u gradskom derbiju koji je prosle sezone slucajno dobio ) i Chelsea i Sari - ako odrze ovaj nivo.