Napoli melje i ne da vrh, domaći 5/5, užasno popodne gostiju!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.10.2017.
16:55
Izvor: Sportske.net

Čak 16 pogodaka na pet mečeva u nedeljnom popodnevu na Apeninima.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija nastavili su sjajni niz i sačuvali lidersku poziciju na tabeli Serije A pošto su danas savladali Sasuolo rezultatom 3:1 (2:1).

Napoli je odigrao još jedan odličan meč na svom San Paolu, a snagu Sarijeve ekipe osetio je Sasuolo.

U 22. minutu, Alan je iskoristio lošu postavku odbrane gostiju i pogodio za vođstvo Napolija. Prednost Napolija trajala je do 41. minuta, a onda je Falčineli matirao Pepea Rejnu za 1:1.

Međutim, manje od tri minuta bilo je dovoljno Napolitancima za novo vođstvo. Posle kornera Hosea Kaljehona sa leve strane golman Sasuola je očajno reagovao i praktično sam sebe matirao lošom intervencijom pošto je promašio loptu, odnosno zakačio je i sproveo u mrežu.

Na startu drugog poluvremena, Mertens je posle uigrane kombinacije iskoristio asistenciju Raula Albiola i sa loptom ušao u gol za 3:1.

Fiorentina je ponovo razočarala svoje navijače, pošto u gostima nije uspela da pobedi Krotone, tačnije "ljubičasti" nisu osvojili ni bod. Krotone je za dva minuta dao dva gola, preko Budimira i Trote, a pogodak za goste postigao je opet Benasi.

Uprkos porazu od Intera u prošlom kolu, Sampdorija se već ove nedelje vratila na pobednički kolosek. Đenovaljani su na svom stadionu pobedili Kjevo rezultatom 4:1, a strelci su bili Lineti, Toreira dva puta i Zapata.

Drugi tim iz ovog grada, Đenova, ponovo je razočarao, pošto je u gostima poražen od Spala minimalnim rezultatom 1:0, a pobedu na svom terenu zabeležio je i Udineze koji je bio bolji od Atalante - 2:1.

Značajnih promena na tabeli posle današnih mečevan nije bilo, a najvažnije je istaći da je Napoli zadržao tri boda više od Juventusa i Lacija, i pet od Intera, ali milanski tim u ponedeljak gostuje Veroni u ovom kolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke