Napokon i dobre vesti za Lopetegija pred El Klasiko!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.10.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Ipak nije sve tako crno za čoveka kojem već "pripremaju lomaču".

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

"Lopetegi smenjen", "Real pronašao zamenu za Lopetegija", "Konte stiže u Madrid" su samo neki od naslova koji se vrte ovih dana u svim svetskim medijima.

Bask se još uvek nije predao, a dobre vesti mu stižu pravo iz bolnice "Kraljevskog kluba".

Naime, medicinski tim Reala dao je zeleo svetlo za povratak Marsela na teren, pa će Brazilac nastupiti na predstojećem El Klasiku.

Marselo

Mnogi u Madridu su se pribojavali da bi levi bek mogao da propusti okršaj sezone jer je prošle nedelje zadobio povredu skočnog zgloba.

Međutim, povreda nije ozbiljnije povrede, pa će Marselo ipak biti na terenu.

Isko i Marijano sigurno neće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 25.10.2018
16:49

Velika šteta će biti ako ne bude na terenu gohard-ovog Marijana, ali će biti dobro ako ne bude Iska, da se bar kol'ko tol'ko kompenzuje odustvo Messija i Umtitija i prisustvo Marsela i S. Roberta. :D

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 25.10.2018
15:06

ma veliki minus za Real je sto ne igra Messi , jer tako postoje neke sanse da ovaj filozof izvuce pozitivan rezultat i ostane na klupi . sta bih dao da Lopetegi dobije otkaz i da konacno ekipa ponovo zaigra brz i direktan fudbal. uzdam se u Suareza i Coutinha

avatar
Badr Hari
Thursday, 25.10.2018
17:47

Naročito u Suareza, ahahaha... :D I ja se uzdam da će Benzema postići hat-trick, Bale 2 komada, a Marselo, Modrić, Kros i Asensio po gol i da će Valverde odmah nakon utakmice dobiti otkaz. Jedina 'malecka razlika' je u tome što je Lopetegi već dobio otkaz nevezano od pobede Reala u El Klasiku, a Valverde sigurno neće dobiti otkaz čak i da Real pobedi sa 9:0.

avatar
Badr Hari
Saturday, 27.10.2018
01:04

Ako mu se Lopetegi ne sviđa Flori će ga otpustiti pa da ga bog otac štiti, a ne Ramos i ekipa. Ako ga ne otpusti to samo znači da Flori nema ništa protiv njega i da su ovo samo novinarske izmišljotine. Šta god da uradi Flori će uraditi najbolje za Real, što će se vrlo brzo pokazati, ma šta ti, ja ili bilo ko mislili o tome. Suarez je trenutno komedija od napadača. U ovakvoj formi, sa viškom kilograma i poteza, a manjkom kondicije i pameti ne bi bio od velike pomoći ni Leganesu, a kamoli Barsi.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 26.10.2018
10:50

nece ga Flori otpustiti jer ga Ramos i ekipa stite ( nzm iz kog razloga) nego sta fali Suarezu?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 25.10.2018
14:33

Sta je sa Iskom i Marijanom?

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 25.10.2018
14:26

Zasto Isko sigurno nece?