Napadnut Rahim Sterling!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.12.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Dobio i udarac, a šta je pozadina, to policija tek treba da rasvetli...

Beta/Danny Lawson/PA via AP
Beta/Danny Lawson/PA via AP

Povezane vesti

Rahim Sterling je napadnut u subotu ujutru.

Šta se desilo?

Naime, na ulazu u Sitijevu akademiju, gde su se igrači okupljali pred duel sa Totenhemom, za sada nepoznata osoba je uvredama sačekala fudbalera Sitija, vređala ga na rasnoj osnovi, a navodno ga je i šutnuo kada je igrač izašao iz kola da pita u čemu je problem.

Kako se saznaje, Sterling ne poznaje napadača, a uslediće istraga, postoje scene na kamerama, pa nema sumnje da će napadač biti identifikovan.

Sve ovo nije mnogo uticala na engleskog reprezentativca koji je dao dva gola u pobedi nad Totenhemom od 4:1, posle koje je Siti napravio +14 sa utakmicom više u odnosu na najbližeg pratioca, Junajted.

Sterling je dočekan sa dosta sumnji u Sitiju, ali ga je Gvardiola preporodio, uz to, za razliku od Liverpula u Sitiju se drži po strani kada su mediji i kontraverze u pitanju, sazreo je, a priča se da je na to i uticalo rođenje sina Tijaga. On živi u zamku u blizini Kruva, retko je u javnosti, pa se od "lošeg dečka" engleskog fudbala pretvorio u jednu od najvećih nada i adut Engleske na predstojećem Mundijalu.

Siti se nije oglašavao posle incidenta, a čeka se policijsko saopštenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 17.12.2017
13:13

Mozda zato nije bio 100% koncentriran , da je bio , zabio bi bar 4 komada

avatar
Kajzer
Sunday, 17.12.2017
12:50

To ga Nikkica napao, poznato je da se on lozi na povrede igraca.

avatar
jack wilshere
Sunday, 17.12.2017
16:56

Sumnjas li ti da je Nikki ustvari Kingonja? :D

avatar
Kajzer
Monday, 18.12.2017
15:12

Pa sumnjao sam jednog trenutka jer su im komentari cesto bili jedan do drugog sa 2, 3 minuta razmaka, dovoljno da se prebacis sa jednog profila na drugi i iskucas novi komentar. Uostalom Kingonjin vokabular je prisilan, fejk, vidi se da tim recnikom pokusava da zavara trag jer takav recnik niko ne koristi u stvarnom zivotu, jasno je da je to neciji drugi profil. Ali kad malo bolje obratis paznju videces potpuno drugaciji obrazac ponasanja. Nikkica ovda pise masu gluposti, ima sirok krug delovanja sto se tice kategorija vesti, nebi li dobijao replike, zeli biti primecen kako bi popunio rupu u svom drustvenom zivotu. Za razliko od njega, Kingonj hejtuje odredjene klubove i licnosti, pokusava da troluje likove koje nervira takvo pisanje, uzdize sebe kako bi nahranio svoj ego i van svake mere hvali klub za koji navija. Njegov obrazac ponasanje je vise slican Pingvinu, jos kad uzmemo u obzir da su nestali istog dana, da se drze potpuno istih vrsta vesti i da je Pingvin jednom kad sam ga pricepio i nije imao odgovor napisao da on ovde samo troluje i da uopste ne znam za koji klub on stvarno navija. Oboje imaju i malo smeka u tome sto rade, umeju da budu zanimljivi, dok je Nikkica naporan i dosadan lik. E sad ako su Kingolj i Nikkica stvarno jedna ista osoba, onda ta osoba ima izvrsnu moc transformacije, tako da ti predlazem da pogledas film Split 2017, jer mozda onda imamo dijagnozu :D

avatar
Stralle
Sunday, 17.12.2017
11:57

Zivi u zamku. Sunce ti

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 17.12.2017
11:52

Dajte nešto vezi Silve, što prije...