Napadač prvaka Engleske jasan: "Nikad više neću igrati za Lester"

Autor: Beta Beta
utorak 31.01.2017.
00:02
Izvor: Beta

Izgleda da se u Premijer ligi mnogi služe primerom Dimitrija Pajea.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Fudbaler Lestera Leonardo Uljoa rekao je danas da je razočaran što mu klub nije dao dozvolu za odlazak i dodao da više nikada neće igrati za šampiona Premijer lige.

"Uz dužno poštovanje prema navijačima Lestera. Osećam se izdano od strane (trenera Klaudija) Ranijerija i izneverenim od kluba. Neću ponovo igrati za njih", napisao je Uljoa na svom "Tviter" nalogu.

Ranijeri je ranije rekao da Uljoa nije na prodaju, da razume njegovo nezadovoljstvo, ali da nema nameru da ga pusti u drugi klub jer mu je potreban.

Za argentinskog napadača su, prema navodima britanskih medija, bili zainteresovani Alaves, Sanderlend i Galatasaraj.

Uljoa je u Lester došao 2014. godine iz Brajtona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 31.01.2017
16:39

a jesi uzeo platu, ako vec neces da igras odrekni se plate. mogao bi i ja na poslu da kazem da necu da radim al mene bi isterali odma

avatar
Milan Petrovic1
Tuesday, 31.01.2017
10:02

Kako to neces da igras? Pa jesi li ti pod ugovorom? Jesi. Prema tome, ako neces da igras a zdrav si, verov stoji u ugovoru da neces da primas platu, neces moci sa ekipom da treniras itd. Nadam se da se klub zastitio od ovakvih ispada igraca. Razumem ja da ti hoces da ides, ali sto si potpisivao ugovor

avatar
SAB
Tuesday, 31.01.2017
04:58

Ovaj umisleo ko da je ko zna ko, a ovaj je gori od proseka, amater, panj.

avatar
Misosesic
Tuesday, 31.01.2017
04:41

Ovo treba preseci jednom zakucati za tribine,ne dati da trenira sa prvim timom.Dok se nekome ne upropasti karijera ovi igraci se nece smiriti.Cuj nece da igraju a primaju milione.Paje pogotovo.Stavio bi ja njega 4 godine na tribine imao bi vise staza od redara,pa da vidim koji ce te klub onda hteti kod zaboravis i pravila fudbala a ne samo igru.

avatar
Milos95
Tuesday, 31.01.2017
03:24

Payet je poceo, Ulloa nastavio sa ovakvim stvarima... Bojim se da cemo se jos ovoga nagledati

avatar
Ajde?
Tuesday, 31.01.2017
01:57

Nije mi jasna procedura kad se ovako nešto desi, pošto neće da igra, da li mu klub isplaćuje primanja ili ne? Potpisao je ugovor da igra a ne da uslovljava klub.

avatar
Nordeus
Tuesday, 31.01.2017
01:46

Ne kapiram koja je fora sa ovim odlascima. Brate, potpisao si ugovor, ima da ga odradiš do kraja, a ne da se prenemažeš.

avatar
aleksaGGMU
Tuesday, 31.01.2017
02:08

Pa dobija šansu na kašičicu,mislim da bi bolje posluzio od vardy-a iako gotivim vardya :)

avatar
Tuesday, 31.01.2017
02:41

fora je sto kad potpisujes ugovor oni ti kazu jedno, a desava se drugo. Zato i oce d idu. Paje je drugaciji primer, ali sa Uljoom je otprilike, racunamo na tebe, bitan si igrac, imaces minute, plate sve fino, onda krene sezona, on ide trudi se na treninzima, ok nije bolji od Vardija, ali moze da dobije sanu, ali on je ne dobija, iz nekog razloga, trener mu stalno govori kako ce igrati jednog lepog suncanog dana, ali taj dan ne dolazi, i onda oce da ide, a na kraju ga i ne puste da ode. Noramlno je da je neko izdan do strane kluba i trenera onda. Jos nije rekoa da oce da ide u konkurentski tim, vec u Spaniju.