Napadač otkrio, odbio Barsu i ostao da se bori za opstanak!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.02.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Malo ko bi se odlučio na ovakav potez.

Epa/Alberto Estevez
Epa/Alberto Estevez

Povezane vesti

Najbolji strelac Primere posle dvojca iz Barselone Mesi-Suarez je napadač Đirone Kristijan Stuani.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je ove sezone postigao 13 golova u šampionatu Španije, igra odlično od kako je iz Midlsbroa došao u Đironu 2017. godine, na 51 nastupu postigao je 34 pogotka.

Poznato je da je Barsa tražila jednog iskusnog napadača u januaru, pominjao se i Falkao, kao i Odion Ihalo, na kraju je u klub stigao Kevin-Princ Boateng, iako fudbaler iz Gane i nije klasičan napadač, viđali smo ga u roli najisturenijeg u dresu "Blaugrane".

Sada je i pomenuti Stuani otkrio da je imao ponudu Barse u januaru, ali je na kraju odlučio da ostane u obližnjoj Đironi.

"Postojalo je interesovanje od Barselone tada. Bio je to trenutak pun ponosa za mene, da se takav klub kao što je Barselona interesuje za moje usluge, ali sam takođe veoma srećan što sam potpisao novi ugovor sa Đironom", istakao je Urugvajac.

On je umesto Barse odlučio da potpiše novi ugovor sa ekipom Đirone, koji će ga u klubu zadržati do 2022. godine.

Djirona Stuani Girona

Katalonci su na 15. mestu na tabeli, nakon večerašnjeg remija sa Sosijedadom, imaju pet bodova više od Viljareala, koji je prvi ispod crte.

Kada je Stuani upitan da li u novom ugovoru postoji otpusna klauzula u slučaju da tim ispadne u Segundu, rekao je sledeće.

"Otpusna klauzula? Ne, tako nešto ne postoji, naš cilj je da ostanemo u ovoj diviziji", pojasnio je Stuani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RokerSantaKruz
Tuesday, 26.02.2019
02:01

Svaka cast, ovoga je sve manje.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.02.2019
01:54

To je normalno da odbije, posto je on Barci samo trebao do kraja ove sezone, a to je za negde nepuna sest mesei! Dok eto on je gledao da podpise duzi ugovor posto je on na izlasku karijere! To bi svako ucinio da odbije kao sto je on ucinio! Princ Boateng je bio na pozajmicu u italiji i tamo mu je isteklo vreme i jedva je cekao da ga neko pozove, i eto na njegovu srecu ga je Barca pozvala i on je normalno rpistao!

avatar
Red Wolf
Tuesday, 26.02.2019
01:15

Па и што би. У Ђирони има високи статус, статус можда и звезде клуба док би Барси морао да слуша рецимо наређења Пикеа нпр и да греје клупу Суарезу. Човек жели да игра.