Napad na Ibrinu kuću, prijava za rasizam! Zlatan ne haje, samo on i Garibaldi, i budući klub!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.11.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Stvari se brzo smenjuju, navijači Malmea ne odustaju, policija dobila prijavu. Ibrahimović kao i obično "skroman", odluka se nazire?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle pokušaja da zapale bistu Zlatana Ibrahimovića, navijači Malmea su zbog izdaje ostavili poruke po gradu da se statua pomeri, a bilo je i rasističkih ispada, grafita u kojima je slavni fudbaler nazvan "Ciganinom".

Njegovi advokati su čitav slučaj prijavili policiji, ali tu stvari nisu završene. Naime, napadnuta je i Ibrina kuća, on je u Americi, na vratima je napisano "Juda", a ceo objekat je zasut konzervama sa ribom.

Niko nije očekivao ovakav potez Ibrahimovića, a kritikovao ga je legendarni Markus Rozenberg koji je odigrao poslednji meč za Malme i oprostio se golom.

"Jasno, osuđujem napade na imovinu, statuu nije trebalo dirati, niti bi je trebalo pomeriti. Mi živimo u jednom novom svetu, manje je lojalnosti, a više biznisa. Ibrahimović je prešao tu granicu"
, kaže Rozenberg.

On je predloge da Ibrina bista bude zamenjena njegovom odbacio.

"Ne treba mi spomenik, navijači će me se svakako sećati"
, kaže nekadašnji igrač Verdera, Ajaksa, VBA koji je poslednjih pet godina karijere odigrao u Malmeu u kome je u počeo.

Ibrahimović nije pričao o onome što se dešava u domovini, već budućim planovima.

"U Americi sam završio, bilo je sjajno, samo Garibaldi i ja predstavljamo najbolje od oba sveta", kao i obično skroman je Ibra.

Prvi put je progovorio o Milanu.

"To je moj drugi dom, imam tamo kuću"
, rekao je, dok se vode pregovori.

Zapelo je oko novca, Milan mu nudi 6 miliona za 18 meseci, on traži 2 više, plus bonuse. Bolonja je i dalje u igri zbog Mihajlovića.

"To je moj prijatelj, veliki, hrabar čovek, u kontaktu smo", dodao je Ibra koji će odluku doneti u narednih par nedelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke