Nameštaljka ili ne, videćemo danas! Evropa čeka žreb LŠ, ovo su timovi za izbegavanje...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.03.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Jučerašnji detalj uzburkao stvari, pojavile se teorije zavere, videćemo kakvi će parovi biti izvučeni danas. Nema ograničenja, jedna novina u odnosu na prethodnih sedam godina...

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Danas u podne u Nionu će se zavrteti kuglice, nema nikakvih ograničenja, četiri engleska tima, Barselona, Juventus, Ajaks i Porto.

Doduše, juče smo već videli žreb za koji se šuška da je namešten, ako ovako bude UEFA ništa neće oprati.

Možda je to bila generalna proba, tek jasno je, svi bi želeli da izvuku Ajaks ili Porto, koji se čine kao dve najslabije ekipe u četvrtfinalu, ali to ne znači ništa, Ajaks je eliminisao Real, Porto Romu, uz to radi se o klubovima gigantima koji neće biti lak zalogaj.

U Barseloni su jasni, ne žele Juventus, ali ni Mančester Siti, osećanje je obostrano. Italijanski mediji smatraju da bi Barsa, Siti i Liverpul bili težak žreb za Juve, ali da italijanski šampion posle onoga što je prošao može da igra protiv bilo koga. Navijači "Bjankonera" priželjkuju, ako već moraju sa Englezima, Junajted ili Totenhem, ove druge su eliminisali prošle sezone, sa prvima su igrali u grupi, izgubili u Torinu na neverovatan način, ali tada je Junajted bio mnogo slabiji. Ipak, iskustvo je na strani Juventusa u ovom duelu.

Što se engleskih klubova tiče, ovo je prvi put za deset godina da su sva četiri u poslednjih osam, mnogi čekaju najveći derbi na ostrvu, Liverpul i Junajted, ali Redsima to ne treba, jasno žele titulu, dok i Junajted mora da juriša na četvrto mesto. Svi engleski klubovi su hendikepirani činjenicom da u ligi nije rešeno ništa, dok recimo Juventus može da igra sa rezervnim timom, a i Barselona je blizu titule.



Bilo kako bilo, rekosmo nema ograničenja, a po prvi put od 2011. ćemo videti poludirigovani žreb, odnosno neće biti novo izvlačenje u polufinalu već ćemo znati kostur do završne utakmice u Madridu, finale je na "Vanda Metropolitano" 1. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 15.03.2019
11:52

Siti-Barselona bi bio najbolji meč za ljubitelje fudbala. Dve izuzetno jake i slične ekipe iz dve različite lige. Tehnički dve najpotkovanije ekipe na svijetu sa sličnim stilom kratkih pasova i visokog presinga. Gvardiola sa Sitijem protiv svoje Barselone. To bi bilo sjajno za gledati. Pored toga drugi top duel bi bio Juventus Liverpul.

avatar
Steffmajster
Friday, 15.03.2019
11:33

u Barseloni zele najvise da se padne Juventus :))

avatar
LFC 19-ta
Friday, 15.03.2019
11:11

Ovosezonski fudbalski fanovi kazu da Liverpool nema sampionsku igru, a mi kazemo dajte Barsu da se igramoooo, igramoooo... ;) Nije nam niko komentarisao ovaj prolaz Bajerna, obicno jedva docekaju neki kiks. Moram podjetiti da je Klop od kad je na klupi Liverpool-a, nikad nije ispao u dvomecu :)

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.03.2019
21:02

Takodje od kad je u Liverpulu nije uzeo trofej :)

avatar
LFC 19-ta
Monday, 18.03.2019
09:24

Tacno, ali ne trenira naftase, nego gradjanski klub! Ali i uzeće. Uzeo je i sa Dortmundom Bajernu ;)

avatar
T. Henry
Friday, 15.03.2019
11:03

Barsa - Juve, Mancester U - Mancester City, Liverpul - Porto, Totenhem - Ajaks

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 15.03.2019
10:39

Sigurno je da svi zele Barselonu,jer od kada im ne igraju Cavi i Iniesta,polufinale nisu videli,a ne secam se da se ijedan od pomenutih vratio u klub.