Nakon više od godinu dana u Milanu se nadaju da će ovaj igrač konačno da zaigra

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 01.10.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Najavljen je prošlog leta kao ogromno pojačanje.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan se muči, Gatuzo nije baš u najboljoj poziciji, a da sinoć nisu pobedili Sasuolo sa 4:1, možda bi bile i neke drastične promene.

Ono što raduje brojne navijače Milana je povratak desnog beka koji je stigao prošlog leta, a odigrao samo dve ligaške utakmice za više od godinu dana!

Andrea Konti je prošlog leta stigao iz Atalante za 24 miliona evra, fantastičan mladi igrač od koga su svi očekivali mnogo, ali onda je usledila povreda koja ga je udaljila od terena poprilično.

Kako italijanski mediji prenose, ovaj igrač je sve bliži povratku na teren, a uskoro počinje da trenira sa prvim timom. Imao je dve operacije kolena, a kako sam igrač kaže konačno se "vidi svetlo na kraju tunela". Konti se povredio 15. septembra 2017. godine, a koliko bi on mogao da pomogne Milanu i Gatuzu nakon više od godinu dana pauze?

Andrea Conti Konti

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 02.10.2018
09:31

Koliko se sjecam, u onom turobnom Milanu na pocetku prosle sezone, u te dvije utakmice bio je jedan od najboljih na terenu. Ipak, nakon takvih povreda bilo bi pravo cudo da vrati karijeru na pravi put.