Nakon suza, Salah dočekao dobre vesti!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.05.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net

Povreda koju mu je naneo Serhio Ramos je jedna od psihički težih povreda u poslednjih nekoliko godina. Kako će ona uticati na Salaha i da li će on moći da igra na Mundijalu?

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Povreda ramena može biti veoma opasna, mnogi golmani su to iskusili tokom svoje karijere. Ipak, izgleda da ona koju je doživeo Mohamed Salah u finalu Lige šampiona nije toliko strašna.

"Bila je veoma teška noć, ali ja sam borac. Uprkos procenama, ja sam ubeđen da ću biti u Rusiji da vas sve učinim ponosnim. Vaša ljubav i podrška mi daju snagu koja mi je potrebna", napisao je Salah na Tviteru.

Sa druge strane, oglasili su se i iz Egipta.

Oni su istakli da povreda nije toliko ozbiljna i da bi Salah trebalo da predvodi napad reprezentacije Egipta na Mundijalu u Rusiji. Procene su da će pauzirati tri nedelje, taman bi mogao da bude spreman za prvi meč u Rusiji.

Konačno malo dobrih vesti i za njega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 27.05.2018
20:30

Ne pise se da navijaci liverpula, samoprozvani "najbolji i najverniji navijaci na svetu" prete momku od 24 godine smrcu jer nisu osvojili sestu titulu prvaka evrope. A onda su tu Celsijevi "plastikaneri" koji nista ne zamere jednom Anelki koji od gornjeg dela tabele premijer lige nije igrao samo za totenhem i junajted iako je promasio odlucujuci penal, a pre toga trazio i da ne sutira, za prvu titulu u istoriji kluba. Navijaci liverpula su najveca mizerija, zato je svima drago kad dozive neuspeh.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
22:11

Decko u danasnje vreme tih sto prete imas svuda. Pogotovo po interenetu... Dzaba pokusavas da poredis Celzi i Liverpul, ne ide druze, jednlstavno ne ide.

avatar
Емил Хески
Monday, 28.05.2018
08:37

Ja nisam nigde video da je neko pretio smrcu, verovatno neki navijac iz Afrike, a vi jedva docekali da da se priblizite Liverpulu na bilo koji nacin.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 27.05.2018
20:08

Svaka cast majstore, steta sto si opet dosao u klub koji ne moze ni jedan trofej da osvoji, a ti zasluzujes trofeje. I ako sam navijac Rome bar sam realan, Roma nema jos kompletan tim da se bori za trofeje, a ni Liverpul nije nista bolji samo sto se navijaci loze previse, ali kapiram ih, nekad su bili jedan od najvecih klubova, sad su sami prosek kao i Roma.

avatar
Adnan
Sunday, 27.05.2018
19:26

Super,taman mu i trebaju 3 sedmice da se odmori,nosio je Liverpul ove sezone.