Nakon loših vesti, Macari se oglasio i sa dobrim!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 01.12.2018.
19:42
Izvor: Sportske.net

Trener Torina se vratio na klupu svog tima.

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Volter Macari je prošlog petka privremeno napustio klupu Torina jer se nije osećao dobro nakon treninga. Poznato je već da je Macari nekoliko puta imao zdravstvenih problema u svojoj karijeri, a sada je bio zadržan u bolnici na nekoliko dana radi obavljanja određenih testova.

Macari je u četvrtak pušten iz bolnice i sada je spreman da ponovo vodi tim. Njegov Torino će igrati sutra protiv Đenove, a u odsustvu Macarija, njegov pomoćnik, Nikolo Frustalupi je vodio tim u remiju sa Kaljarijem.

"Želeo bih da se zahvalim svima na ukazanoj podršci. Imao sam osećaj da se drugi više brinu o meni nego ja sam. Predsednik i doktori su insistirali da uzmem pauzu kako bih obavio potrebne analize. Sada sam ponovo tu, a osećam se bolje nego ikada, želim da ostvarim što bolje rezultate sa Torinom."

Na kraju se osvrnuo na narednog protivnika i rekao je da neće biti lako, kao i da su radili na psihološkoj stabilnosti. Takođe, on je istakao da su napravili previše grešaka protiv Parme i da se to neće ponoviti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke