Nakon Egipćana i Španci dobili dobre vesti pred put u Rusiju

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 28.05.2018.
15:57
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za Hulena Lopetegija.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaler madridskog Reala Dani Karvahal doživeo je povredu tokom prvog poluvremena velikog finala Lige šampiona.

Samo par minuta nakon povrede Mohameda Salaha i Karvahal je morao da napusti teren, a u FS Španije su se bojali da će ostati bez sjajnog desnog beka na Mundijalu.

Ipak, stigle su ohrabrujuće vesti, kao i u slučaju Salaha, povreda nije tako ozbiljna kao što se mislilo u prvi mah, pa je doneta i zvanična odluka da fudbaler Reala ostane sa reprezentacijom Španije pred put u Rusiju.

Očekuje se da će njegov oporavak trajati dve do tri nedelje, ali će Karvahalu biti pružena prilika da sa reprezentacijom Španije pokuša da ubrza proces oporavka, kako bi se eventualno našao u postavi za prvu utakmicu na prvenstvu, 15. juna protiv aktuelnog evropskog prvaka, selekcije Portugalije.

Ukoliko ipak ne uspe da se oporavi do otvaranja, šansu u startnih 11 mogli bi da dobiju ili njegov saigrač iz Reala Naćo, koji ga je na terenu zamenio i u velikom finalu LŠ, ili mladi bek Real Sosijedada Odriozola, koji se takođe našao na Lopetegijevom konačnom spisku. Tu je i Aspilikueta iz Čelsija, pa Lopetegi neće imati previše problema, ukoliko povreda bude odvojila fudbalera Reala samo od meča sa Portugalcima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 28.05.2018
16:14

Laganica imaju sedam zamena za beka a mi ni jednog postenog za prvu postavu.

avatar
GoHardCAMPEONES
Monday, 28.05.2018
17:04

Samo sto tih 7 zamena nisu ni priblizno sto je Karvahal koji je srce i dusa odbrane i Reala i Spanije, odlicanu odbrani jos bolji u napadu.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 28.05.2018
21:03

Dobar je Karvahal istina ali ja bih voleo i Naca i Azpilicuetu i Odriozolu u nasoj repki. Mislim zapravo da bi nam to bila skoro pa kompletna odbrana :)

avatar
Колатерална Штета
Monday, 28.05.2018
17:30