Nakon dolaska Pakete, Gatuzo odlučio sudbinu Čalhanoglua!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.01.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net

Italijan nema dilemu.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Hakan Čalhanoglu ne ide nigde, ni pored najnovije akvizicije koja je danas predstavljena u Milanelu o čemu ste mogli da pročitate OVDE.

Nekoliko klubova je bilo zainteresovano za fudbalera Milana, Lajpcig posebno koji je čak i dogovorio sve uslove sa turskim igračem, ali se pojavila blokada.

Đenaro Gatuzo smatra da mu je Čalhanoglu preko potreban do kraja sezone, pa će ovaj fudbaler definitivno ostati u klubu.

Čalhanoglu je stigao u leto 2017. godine, plaćen je 21.3 miliona evra Leverkuzenu.

Ove sezone Čalhanoglu je sasvim solidan, postigao je jedan gol i dodao čak devet asistencija.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 08.01.2019
20:57

Sasvim solidan? Kako je on to sasvim solidan, a Andre Silva bio potpuni promasaj? Istini za volju i ruku na srce, Gatuzo ga nije koristio na pravoj poziciji, imao je i par dobrih rola na pocetku sezone, ali, ipak mu ne ide i definitivno je jedno od vecih razocarenja od pojacanja koja su dosla '17. S obzirom na to da Paketa voli loptu i nije mu drago da bude dugo bez nje sto znaci da je angazovan i u defanzivi pa nastoji da je sto pre otme protivniku, kontam da bi Gatuzo mogao da igra sa obojicom u prvih 11: Bakajoko - Kesi, Paketa (Calhanoglu) - Calhanoglu (Paketa). Razume se, ovo ako ove zime (a sto bismo bas trebali) ne dovedemo tog cuvenog ''registu'' i ako ne bude bacio Hakana ili, ne daj Boze, Paketu na l. krilo...

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 08.01.2019
20:57

Mogu oni i zajedno ispred Bakajoka