Najveći strah Reala večeras u Parizu? Faktor "bivši"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.03.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

Njima se to redovno događa, pa nije ni čudo što zaziru večeras. Jedno kratko podsećanje...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Oči navijača PSŽ, ali i navijača Reala uprte su u Anhela Di Mariju. "Rezanac" će večeras imati priliku za osvetu, napustio je Real posle dolaska Anćelotija, posle nesrećne epizode u Junajtedu, završio u Parizu.

Ni tu jesenas nije bio standardan, ali je povredom Nejmara izbio u prvi plan. Od januara igra fantastično i svakako će biti jedna od glavnih opasnosti za bivši tim, gotovo da postiže gol po meču u 2018. godini.

U Realu zaziru iz navike.

Njima se baš često dešavalo da ih bivši igrač izbaci iz Lige šampiona.

Poslednji takav primer je Alvaro Morata koji je pre par godina u polufinalu Lige šampiona dao Realu gol kojim je Juventus otišao u berlinsko finale.

Pre toga ih je ranio Morijentes koji je dolaskom Brazilca Ronalda morao da napusti u leto 2003. Real. Španski reprezentativac je završio u Monaku, dao je odlučujuće golove prvo u "Madridu", a onda i u na stadionu "Luj II" pa su "Kneževi" otišli u završnicu, iako su "Galaktikosi" bili apsolutni favorit.

Sami Eto je oteran iz Madrida, u tom trenutku konkurencija je bila prejaka, Raul, Mijatović, Morijentes, kada je trebalo da se vrati, Perez je kupio Majkija Ovena. Kasnije je Kamerunac u svakoj prilici ne samo postizao golove već i vređao Real, dao im je 11 golova u 20 mečeva, poslednji u pobedi od 3:0 na "Bernabeu" (to je ona utakmica kada su i navijači Reala aplaudirali Ronaldinju).

I na kraju, Luis Enrike. Real naziva "zatvorom", proveo je četiri godine po dolasku iz Hihona, a zatim se kao slobodan igrač preselio u Barselonu. Iako nije bio napadač, dao je Realu pet golova u "El Klasiku", jedan u pobedi od 5:0, a jedan i u debiju kada je Barsa slavila sa 3:2 u Madridu.

I na kraju, za starije Bernd Šuster, igrao je za tri najveća španska kluba, kada ga je Real oterao u Atletiko, dao je gol u gradskom derbiju u pobedi od 2:0, kasnije je kao trener ipak osvojio Primeru sa Realom.

Da li je na redu Di Marija?

Navijači Reala se nadaju da nije, letos je bio blizu Barselone, prošle godine je dao gol Barseloni na "Kamp Nou", ali PSŽ nije prošao, da li je stiglo vreme za njegovu osvetu bivšem klubu?

Podsetimo, meč počinje u 20:45, Real brani 3:1 iz prve utakmice u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Tuesday, 06.03.2018
13:45

Real treba da se plaši samog sebe nikoga drugog.Znamo svi koji pratimo klub koliko igrači mogu biti nezainteresovani.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 06.03.2018
14:37

isuvise nezainteresovani znaju biti. milion puta su dosada znali da zakomplikuju stvari. nema kod Reala nista rutinski , vec uvek mora neka drama da bude na terenu, tj. sve na tezi nacin

avatar
Firmino R.
Tuesday, 06.03.2018
12:25

Danas moze da se pokusa, da Psg ide dalje kvota 3,50.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 06.03.2018
12:05

toga se i ja plasim, ali nije samo Di Marija opasan. to je ekipa koja ima igrace top klase kao sto su Draxler,Kavani,Dani Alves,Motta,Mbape,Verati,Silva, vec pomenuti Di Marija ... svaki ishod je veceras moguc, pa i ispadanje Reala

avatar
BarcaFan
Tuesday, 06.03.2018
11:44

Voleo bi da ih izbace iz daljnjeg takmicenja u LS. Ali PSZ ne moze tu nista uraditi, ipak je Real prejak za njih a da ne pricamo o iskustvu.

avatar
Jedan je CR7
Tuesday, 06.03.2018
11:39

Bilo bi mi drago da Angel Di Maria zabije gol veceras!... eto radi njega i da utakmica dobije na kvalitet! Nego neznam da li onaj moj Drug iz Madrida nema nesto protiv, znate da on ne voli kada neko drugi glumi njega! Hahaha...Pa to je poso od CR7 da resava dileme i zabija golove! 3 komada veceras, trebalo bi! Iskreno mislim tako! I jos nesto: Pita me jedan drugar sta ja mislim za vecerasnji Mec?! Real dobija, jedino ako Ronalda zabole... Ledja i tako PSG ima dobre sanse!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 06.03.2018
11:17

Real ce verovatno igrati 4-4-2 ili n4-3-3...kad je zidan u prvom mecu presao na 4-4-2 ulaskom lukasa i asensia real je uspeo da postigne 2 gola jer je bilo prostora po strani...opet i 4-3-3 je moguca jer zidan zeli da real rano postigne gol i tako zatvori utakmicu

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 06.03.2018
14:35

kad god je Real imao prednost iz prvog meca zadnjih nekoliko sezona , uvek je protivnik dolazio prvi do gola. pa se tek posle trgnu i zavrse posao ( cesto uz mnogo drame)

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 06.03.2018
11:03

Zasto je Madrid pod znacima navoda? :-D