Najveći problem Sitija je Gvardiola, igrači ga ne razumeju!?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.02.2020.
13:17
Izvor: Sportske.net

Katalonac je perfekcionista, što ne može baš svako da isprati...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U jeku velike priče o kazni Mančester sitija kojem preti ozbiljan egzodus na kraju sezone, "građani" se pripremaju za osminu finala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Biće to meč od najveće moguće važnosti za tim iz Mančestera pošto su svi snovi o tituli u Premijer ligi praktično završeni, dok je dolazak Pepa Gvardiola na klupu značio najveće ambicije u evropskom takmičenju.

Neimenovani fudbaler Sitija je u izjavi za Atletik kazao da često ne razume zahteve svog trenera koji su nekada suviše kompleksni, te da ga mnogo bolje razumeju igrači koji govore španski jezik.

Engleski klub nije uspevao da se približi peharu namenjenom najboljem evropskom timu i pored činjenice da u proteklih nekoliko sezona bili veoma dominanti u Premijer ligi.

Hoće li ovo podići novu buru u svlačionici "građana" videćemo, tajming teško da je mogao biti nepovoljniji pošto Siti igra svoj prvi meč u Madridu u sredu od 21 čas.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acmilan94
Tuesday, 25.02.2020
12:54

Pa vjerujem da dosta puta i guardiola ne razumije sam sta trazi od igraca. Apsolutno prosjecan trener. Daj mu da vodi jedan ne tako bogat Klub nista nece napravit. Klopp je za njega space shuttle

avatar
The Red Army
Tuesday, 25.02.2020
22:02

Pa da klop ima jedan od najjeftinijih timova, oborio rekord za stopera, golmana, sredina svi po 50 60 miliona, sta pricas bre gvardiola prosek, strasno... Jednostavno moras da kupis dobre igrace, to tako ide konkurencija je jaka, ali vazi da je gvardiola prosek

avatar
The Red Army
Friday, 28.02.2020
01:59

Pa kad je to liverpul pre klopa dovodio igrace za ovolike pare? Dovodili konceskog, aspasa, benajuna i ostale... Nisu ceo zivot dovodili dobre igrace i nisu mogli nista da urade pa doso klop i izmislio toplu vodu, jednostavno da bi bio najbolji moras da imas najbolje igrace, ili bar vecinu njih u timu

avatar
acmilan94
Wednesday, 26.02.2020
18:43

Slazem se s tobom tako je trenutno sta jest jest ali gdje je bio Liverpool prije kloppa. Iza citiya uniteda chelseja pa i Tottenhama a sad je ispred svih jer je sam napravio da budu tolko jaki dok guardiola to nikad nece moc da napravi

avatar
LFC*19
Monday, 24.02.2020
14:40

Imaju Arsenal pa Unted pa Burnley pa Chelsea pa onda im dolazimo mi na špalir

avatar
BlueMoon
Monday, 24.02.2020
14:27

Na igracu je da,ukoliko ne razumije trenera,da sve od sebe u nastojanju da ga razumije,bez obzira koji je trener u pitanju.