Najveća briga Barselone pred Bajern - Mesi!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.08.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Navijači u strahu.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Iako je trener Barselone Kike Setijen kazao da će Leo Mesi biti spreman za nastup u četvrtfinalu Lige šampiona nakon udarca Kulibalija na meču protiv Napolija, iznad Nou Kampa sa nadvio oblak sumnje.

Argentinac je propustio današnji trening, a španski mediji navode da neće trenirati sve do dan pred meč sa Bajernom koji se igra u petak.

Navijači strahuju da Mesi neće biti dovoljno spreman da pruži svoj maksimum, ali u Barsi su odlučili da ga poštede kako bi se oporavio na vreme.

Iako se strahovalo da je u pitanju kontuzija noge, radi se o nešto većoj modrici.

Meč u Lisabonu igra se u petak od 21 sat.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BayernMunchen
Monday, 10.08.2020
15:04

GAZIIIIIIII BRRRRRRRREEEEEEEEEEEE!

avatar
Liga BBVA
Monday, 10.08.2020
12:10

Ono nije bio ni malo naivan udarac i biće dobro ako bude i 70% spreman, a ovakvoj Barsi bi trebala bar 2 Messija.

avatar
Algebrons
Monday, 10.08.2020
12:04

Imaju oni pred ovaj meč mnogo više briga od toga da li će Mesi biti na 100% - njihova forma, Bajernova forma, njihov generalni kvalitet ove sezone, Bajernov kvalitet nakon odlaska Kovača, forma Levandovskog, igra...

avatar
BayernMunchen
Monday, 10.08.2020
15:05

Lewandowski je strasna ove sezone stvarno, da sam navijac Barcelone ja bih vec sada strahovao od izvanrednog kako Poljaka tako i Bayerna

avatar
P. S.
Monday, 10.08.2020
22:31

Zapravo nemaju, jedina im je briga Messi jer na sve ostalo ne mogu da utiču. Njihova forma, kvalitet i zalaganje su na znatno nižem nivou od Bajerna, pa u skladu sa tim i partije koje pružaju. Što se Levandovskog tiče jasno je da igra u strašnoj formi, ali je ipak pitanje da li će on, Pique ili Rakitić biti najopasniji po gol Barse? O taktici ne moraju da razmišljaju jer trenera nemaju, a nemaju ni dovoljan broj igrača tako da se startna postava podrazumeva. Primarno o čemu bi igrači trebali da razmišljaju (kada već nema ko drugi) je da se ne izbrukaju, kao što su to uradili protiv Rome i Liverpoola.