Najskupljih 10 koji neće igrati na EP! Ovo je konačna presuda srpskom fudbalu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.11.2020.
12:13
Izvor: Sportske.net

Zaista je podvig ne otići na EP.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Naravno, biće vremena, ali neki su već napravili tim koji će propustiti EURO 2021. odnosno ovo su igrači čije reprezentacije nisu izborile plasman u završnicu.

U pitanju nije ekipa, već vrednost igrača koja je relativna i zavisi od toga ko je spreman da plati toliko za fudbalera. Postoje specijalizovani sajtovi, ali oslanjati se baš na cene nije precizno.

Ipak, najskuplji igrač koji će propustiti šampionat je slovenački golman Jan Oblak za koga je Atletiko odbijao da pregovara sa Čelsijem i ostalim engleskim klubovima, insistirajući na njegovoj klauzuli, on je procenjen na 90 miliona.

Iza njega je Haland koji vredi 80, narednog leta ima klauzulu da za 75 može da napusti Dortmund ili se tako priča, videćemo šta je istina.

baner


Treći je naš Sergej Milinković Savić, on vredi 65 miliona, mada ga Lacio ne bi pustio za taj novac, ili makar tako tvrdi Lotito. On je tražio veću sumu, ali to je nerealno, niko neće platiti pogotovo zbog krize 100 miliona.

Pjanićeva vrednost je 50, iako ga je Barsa platila više, mada u pitanju je peglanje knjiga sa Juventusom, Artur je otišao u drugom pravcu.

Odegard je drugi Norvežanin na listi, vratio se godinu dana ranije u Real igrao je sjajno u Sosijedadu, ali sada ne dobija šansu.

Filip Kostoć je na šestom mestu, njegova cena je 32 miliona, ali Ajntraht je navodno Interu tražio 40 za Kragujevčanina.

baner

Kostas Manolas, štoper Napolija je plaćen 40, sada vredi 32, Nikola Milenković je osmi sa 28 miliona, iako je Fiorentina procenila vrednost igrača na 40. Ipak za 19 meseci mu ističe ugovor pa bi cena zaista mogla da bude manja.

Albanac Maraš Kumbula iz Rome vredi 25, koliko i Luka Jović čija je cena nakon 18 meseci stagniranja pala, ali koji je odlično odigrao za reprezentaciju i sigurno bi mu cena porasla ako dobije veću šansu u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 20.11.2020
16:53

Kakva smejurija od procena vrednosti.
SMS 100+
JOVIĆ 60
BLEKI 40 min. Ne mogu da prestanem da se smejem. 😂😂😂

avatar
Mak-Juventino
Friday, 20.11.2020
14:56

"Zaista je podvig ne otići na EP." haahhahaaaaaa