Najskuplji defanzivac svih vremena tvrdi, "Old Traford" će postati neosvojiv!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.08.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Mančester junajteda na startu sezone, novajlija pun samopouzdanja.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na startu nove sezone u Premijer ligi, na svom stadionu su razbili Čelsi u derbiju kola sa čak 4:0.

Odbrana "Đavola" je delovala jako dobro, sa novajlijama Van-Bisakom i Megvajerom, potonji je iz Lestera stigao za rekordnih 90 miliona evra.

Nije Megvajer dugo sa novim saigračima, ali je već debitovao i pokazao da bi sa Viktorom Lindelofom mogao da čini jako dobar štoperski tandem.

Reprezentativac Engleske nakon ubedljivog trijumfa ističe da će Junajted biti samo bolji u nastavku sezone.

"Ovo je bio odličan početak i za mene i za ekipu. U prvom poluvremenu smo imali i sreće, dok smo u drugom više ličili na sebe. Bila je ovo naša prva utakmica na Old Trafordu, tako da smo bili nervozni. Srećom, došlo je sve na svoje", izjavio je Hari Megvajer.

Odbrana je minule sezone bila najveći problem slavnog kluba, čini se da je to sada prošlost.

"Znamo da prošle godine samo na dva meča Junajted nije primio gol. Sada želimo od Old Traforda da napravimo tvrđavu", dodao je stameni štoper.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bookmaker81
Monday, 12.08.2019
11:34

Misljenja sam da je Megvajer preplacen, ali malo ih je koji nisu. Juce je odigrao dobru utakmicu. Jos tu treba vremena za uigravanje i navikavanje na saigrace, ali sve u svemu nije lose. Sto se tice poredjenja sa Van Dajkom, nema osnova,ali opet ne znaci da Megvajer u zamislima Solskjera nece biti pun pogodak. Treba sacekati sa komentarima, da se odigra par kola, pa tek onda doneti sud. Van Bisaka, kao sto sam i pretpostavljao, ekstra. Takodje uigravanje, ali mislim da ce da bude ogromno pojacanje.

avatar
damjan89
Monday, 12.08.2019
03:17

Celsi danas nije imao srecu i imao je nesigurnog Zumu koji je u vise navrata uvaljivao u problem defanzivce a napravio je i penal...Kad se budu vratili Rudiger i Kante bice druga prica...Ko je gledao utakmicu zna koliko je Junajted imao srece, a to ce se videti vec u sledecem kolu protiv Vukova.

avatar
StefMU
Tuesday, 13.08.2019
00:20

Pa i ona stativa kao i precka je bila sreca, kako im se odbila lopta, demontirali smo vas.. Ali naravno, ide se utakmica po utakmicu, ova pobeda nema veze sa utakmicom sa vulsima, videcemo :)

avatar
damjan89
Thursday, 15.08.2019
06:02

U prvom poluvremenu da je usla jedna lopta od svih sansi bilo bi potpuno drugacije, jer niste stvorili nijednu sansu sem penala...Rezultat nije ni blizu kao sto je bilo stanje na terenu, ali vreme ce to da pokaze :)

avatar
_mladen_
Sunday, 11.08.2019
22:58

O ovome se ne prica nakon jednog meca... Onaj ko brzo poleti, brzo i padne, nego cuti i radi, pusti druge da pricaju.

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 12.08.2019
00:06
avatar
Red blood
Monday, 12.08.2019
08:22

Generalno,nije on nista rekao.
To bi mogao reci i stoper Barnlija,Brajtona ili bilo kog drugog kluba.
Svaki odbrambeni igrac zeli da ne primi gol i da njihov teren postane neosvojiva tvrdjava.Naslov je diskutabilan i provokativan,ali u sustini Megvajer nista lose ni pogresno nije rekao.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 11.08.2019
20:32

Daleko je ovo danas bilo od sigurne odbrane Junajteda, imao je Celsi dosta prilika. Dobar je Megvajer, ali ocekivati od njega da drzi odbranu kao Van Dajk je ludilo.

avatar
Adi237
Sunday, 11.08.2019
20:52

Imaj na umu da je mekgvajer tek dosao i da nijednu pripremnu nije odigrao u junajtedu..tek treba da se navikne na saigrace u odbrani i na kretnju istih igraca. Sad ako si pratio pripremne utakmice liverpula vidio si dosta ne uigranosti a i u prvoj utakmici odbrana je djelovala koda nije ona od prosle sezone dosta su puta naivno ispali a i primili su gol na enfildu to je bilo tesko dati i boljim timovima u prosloj sezoni. Samo ti kazem ne ocjenju odbranu junajteda dok ne prodze par kola...a ono sto mi mogu reci i bez uigravanja odbrana celzija je suplja ko svajcarski sir vise nemate lidera ni u odbrani ni u napadu..da ste igrali danas protiv sitija bilo bi 8:0.

avatar
Kolos
Monday, 12.08.2019
02:25

Bato, Van Dajk je tata! Svaka čast Megiju ali ima još dosta pasulja da pojede da bi se našao u istoj rečenici sa Holanđaninom. Kažem opet, svaka mu čast.

avatar
_mladen_
Sunday, 11.08.2019
21:27

Ne mora ni da drzi odbranu ako Van Dajk, kupili su kvalitetne igrace oko njega tako da ce imati solidnu odbranu, ali daleko od toga da nisu busni.

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 11.08.2019
20:31

Tesko sa Lindelofom, mozda sa Tuazenbeom ili Baijem ako ga ne prodamo ili nekim novim stoperom. Koga ne mrzi neka pogleda 5ti i 39ti minut danasnje utakmice i kako je ostavio DeHeu da se sam snalazi, to dobar defanzivac nije.

avatar
StefMU
Tuesday, 13.08.2019
00:23

Niko nije savrsen. Od prosle sezone je odlican

avatar
Paul Kersey
Sunday, 11.08.2019
20:27

😂😂😂kaže debeli.