Najluđa VAR odluka - Sudija poništio drugi žuti, igrač se vratio iz svlačionice, a onda...

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.02.2019.
23:18
Izvor: Sportske.net

Sigurno ste videli šta se za vikend desilo u duelu Spala i Fiorentine, ali scena iz Varšave prevazilazi "ludilo" viđeno u Ferari.

Epa/Marijan Murat
Epa/Marijan Murat

Povezane vesti

Mnogi su korekciju glavnog arbitra na utakmici Spal - Fiorentina ocenili kao najluđu od kada je video tehnologija uvedena u fudbal.

Ukoliko niste upoznati sa onim što se desilo biće dovoljno da kliknete OVDE i sve će vam biti jasnije.

Vratimo se na junake priče koja nam stiže iz Varšave, a za koju garantujemo da prevazilazi sve "lude" situacije koje je do sada proizveo VAR.

Glavni arbitar duela Legije i Krakovije odlučio je da pogleda snimak i da koriguje prvobitnu odluku, a ona se odnosila na drugu javnu opomenu igraču domaćeg tima Vilijamu Remiju.

Francuz se ushićeno vratio iz svlačionice i kada mu je sudija pokazao da drugi žuti karton "ne važi", uz osmeh je krenuo da se vraća u polje.

Usledio je "hladan tuš". Sudija Pjotr Lasik izvadio je crveni karton i pokazao Remiju da je zaslužio direktno isključenje.

Činjenica je da se radi o bizarnoj situaciji, ali će u smislu suspenzije ova korekcija odluke imati značaj jer se za direktan crveni karton može dobiti više od jednog meča zabrane igranja.

Nama je u sećanju i scena iz nemačke Bundeslige koja se dogodila u aprilu prošle godine. Na utakmici Majnc - Frajburg sudija je igrače poslao na odmor između poluvremena, a posle gledanja snimka tražio je od njih da se vrate na teren kako bi igrač Majnca izveo penal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 19.02.2019
02:47

Kakve bi emisije pravio Pantic da se ovo desi kod nas,onda bi trazili izglasavanje da se ukine Var :)