Najbrže postao legenda Junajteda, videli ste šta je Fernandeš uradio Pepu?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.03.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Navijači Junajteda slave zimsko pojačanje...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Videćemo kako će se završiti ova sezona za Junajted, ali tri puta su tukli Siti, mada su eliminisani iz Liga kupa, no, prvi put u deceniji su dva puta u šampionatu u sezoni utišali "bučne komšije".

Kad smo kod "utišavanja", Bruno Fernandeš je već postao kult, ne samo da tim igra bolje od kada je zimus stigao iz Lisabona, već je osvojio srca navijača jučerašnjim potezom.

On nije sportski, ni kulturan, ali svaki navijač Junajted će vam reći da ga je briga, njih je gest očarao.

U jednom trenutku Pep je nešto prigovarao Fernandešu, došlo je do verbalnog sukoba, ali je Portugalac stavio prst na usta i pokazao Gvardioli da ućuti, i to pošto je namestio gol.

baner

On je na fantastičan način pronašao Marsijala, načeo odbranu Junajteda, gospodario sredinom, na kraju je MekTominaj stavio tačku na veliko slavlje "Đavola".

Posle svega, Solskjerova ekipa je peta, kasne tri boda za Čelsijem, ali ako se Sitijeva suspenzija iz Lige šampiona održi na arbitraži u Lozani, sledeće godine bismo mogli da gledamo Ligu šampiona u Mančesteru, ali ne na "Etihadu", već na "Old Trafordu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ANDY_COLE#18
Monday, 09.03.2020
17:23

Ja stvarno ne znam tj ne sjecam se da se neki igrač ovoliko brzo uklupio u jedan tim. Kvalitet koji je donijeo nije sporan ali ono što se meni posebno dopalo je to da se momak nametnuo kao lider na terenu. I plus jedan mali detalj koji sam uočio, ljudi pa i Ole se zna i iznervirati, za nevjericu :D

avatar
LUZERPOOL
Monday, 09.03.2020
13:59

haahaha... doktor

avatar
gaja
Monday, 09.03.2020
12:49

...slaba koncetracija ovog vašeg * pisara *...