Najbolji rezultat Engleske u 21. veku? Nije dovoljno!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.06.2019.
13:41
Izvor: Beta

Tako barem tvrdi selektor "Gordog albiona".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da dva polufinala na velikim takmičenjima u poslednjih godinu dana nisu dovoljno dobar rezultat za njegovu ekipu.

"Niko od nas nije zadovoljan sa dva polufinala. Želeli smo da odemo dalje, dugovali smo to sebi", rekao je Sautgejt, preneli su britanski mediji.

Fudbaleri Engleske osvojili su juče treće mesto u Ligi nacija, pošto su u Gimaraešu posle izvođenja jedanaesteraca pobedili Švajcarsku sa 6:5.

Pre godinu dana, fudbalska reprezentacija Engleske je na Svetskom prvenstvu u Rusiji izgubla u polufinalu od Hrvatske, a potom je poražena u meču za treće mesto od Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 10.06.2019
17:25

Englezi se bude. Seniori dva polufinala, mladi polufinale u dosta slabijem sastavu, ovi U17, U19, U20 svi prvaci. I plus finalisti LS i LE. Totalna dominacija.

avatar
riquelme
Monday, 10.06.2019
14:36

Ma uvek im nesto nedostaje... Sada im fali vezni red bas, bas. Imaju odbranu, gore Sanca, Rasforda i Kejna ali je sredina bas tanka. Mozda bi malo jaci selektor uz duzno postovanje i za igracku karijeru i rezultate do sada Sautgejta, nesto napravio.