"Najbolji doktor na svetu" za brzi oporavak De Brujnea!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 03.09.2018.
12:44
Izvor: Sportske.net

Gvardiola dobio pozitivne vesti iz Barselone.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kevin De Brujne, najbolji igrač Mančester sitija, se povredio na treningu pre nekoliko nedelja, pa je poslat kod najboljeg doktora na svetu, u pitanju je doktor iz Barselone, Ramon Kugat.

Belgijski reprezentativac se povredio 15. avgusta i zbog povrede kolena propustio je utakmice protiv Hadersfilda, Vulvsa i Njukasla, a očekivalo se da će biti van terena između dva i tri meseca, međutim kako javljaju, De Brujne bi mogao da se vrati ranije na teren.

Pep Gvardiola je sa oduševljenjem dočekao ovu vest, jer se njegov tim evidentno muči bez dvadesetsedmogodišnjeg Belgijanca. Svi znaju da Siti ima fantastičan roster i da čak mogu sebi da priušte da odmore dosta igrača i da stalno rotiraju, ali De Brujne je neko za koga jednostavno nemate adekvatnu zamenu, njegovo prisustvo na terenu je nezamenljivo, nemate mnogo takvih igrača na svetu kao što je Kevin.

Baš zbog ovakve situacije, Gvardiola je svog najboljeg igrača poverio baš Kugatu, a nedavno je o njemu govorio u superlativima. Ovaj španski doktor se brinuo i prošle sezone o Agueru, a takođe je bio zadužen i za Mendijevu povredu, kada je odsustvovao praktično celu sezonu.

de brujne de bruyne

De Brujne nema više bandažiranu nogu, može slobodno da se kreće i nisu mu više potrebne štake, a proces rehabilitacije je uveliko počeo, pa bi Belgijanac mogao ubrzo da se vrati na treninge sa prvim timom. On je pre dve godine imao sličnu povredu kolena, a tada je 12 utakmica bio van protokola, sada će to evidentno biti manji broj utakmica, što raduje Pepa Gvardiolu i sve navijače plavog dela Mančestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 03.09.2018
14:56

Ovi oporavci prije vremena se uglavnom kasnije obiju igracima o glavu. To je kao slon u staklarskoj radnji.

avatar
Maksimus
Monday, 03.09.2018
15:33

Sta ce slon u staklarskoj radnji?

avatar
Садио Ма(ли)не
Monday, 03.09.2018
13:07

Најбољи доктор на свијету је Милисав Николић, питајте Мирољуба ако мени не вјерујете.

avatar
Maksimus
Monday, 03.09.2018
15:33

Ivana Spanovic da ga potrazi, ili ode karijera bato

avatar
VANDAL_boys
Monday, 03.09.2018
13:04

I bez aguera su druga ekipa