Naingolan, čovek koji ispuni ono što kaže, ovaj dres za njega ne postoji više!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 22.11.2018.
15:28
Izvor: Sportske.net

Ne želi da popusti, nikada više neće nositi taj dres.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Interov vezista je istakao da nikada neće ponovo obući dres belgijske reprezentacije, a razlog je Mundijal!

Tridesetogodišnji Najngolan nije bio na spisku putnika za Rusiju, a razlog je bio "taktički", kako kaže njihov trener Roberto Martinez.

"Neću igrati ponovo za reprezentaciju. Rekao sam to i pre svetskog prvenstva, a ja sam čovek koji ispunjava svoje reči", započeo je bivši igrač Rome.

"Ja igram fudbal ovde (u Interu), posvećen sam svom poslu i to radim sa puno ljubavi."

"Ukoliko promene trener to je i dalje ne za reprezentaciju. Ja nisam doneo odluku samo dok je taj trener na klupi. Kada kažem da je gotovo, gotovo je, a ja sam o tome vrlo dobro razmislio."

"Svaki put kada je reprezentativna pauza, ja imam 4 ili 5 dana slobodno i ja sam srećan. Mogu da se koncentrišem i na Inter, ali i na druge stvari. Ja imam odlične odnose sa svima iz reprezentacije, ali neke odluke koje su doneli u vezi mene, ja se ne slažem sa tim."

"Bio sam razočaran. Odigrao sam odlično evropsko, a onda sam izbačen bez razloga. Ja to gledam drugačije, bilo je nekoliko igrača koji nisu igrali za svoj klub, a ipak su pozvani, ja sam igrao 50 utakmica za klub i opet sam izostavljen. Zaslužio sam taj poziv."

Za kraj, on je rekao da su svi navedeni razlozi zbog kojih on nije pozvan, "patetični". Najngolan je za reprezentaciju Belgije odigrao 30 utakmica i postigao 6 golova. Ovog leta je obukao dres "Neroazura", a oni su za njegove usluge izdvojili 38 miliona evra na ime obeštećenja (do tada je veoma uspešno nosio dres Rome).

Cyprus Belgium Euro Soccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 24.11.2018
10:44

Pa brate ako je imalo mesta za Felainija moralo je i za njega, u koju se to "taktiku" uklapa on a da se Radja ne uklapa...U pravu je, ne treba da igra.

avatar
LennaR10
Saturday, 24.11.2018
04:37

Radja i dalje miljenik Rome..

avatar
Anonymous Official
Thursday, 22.11.2018
19:11

Covjek i jeste u pravu

avatar
Japanac
Thursday, 22.11.2018
17:03

I potpuno je u pravo...Ninja

avatar
Thursday, 22.11.2018
16:33

Изузетно ценим кад неко поседује карактер ! Не улазим у то да ли је одлука исправна или не - увек треба прво поштовати себе да би те и други поштовали !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
16:32