Nagrade najboljima - Novembar u znaku Muslina i Tavambe!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2018.
14:19
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor "Orlova" i bivši napadač Partizana poneli su laskava priznanja na ime učinka koji su ostvarili tokom prethodnog meseca.

instagram.com/tawamba89
instagram.com/tawamba89

Povezane vesti

Pro liga Saudijske Arabije proglasila je najbolje u prethodnom mesecu. Laskava priznanja najboljih pojedinaca u novembru, ali i novčane nagrade otišle su u ruke Slavoljuba Muslina i Leandrea Tavambe.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije preuzeo je Al Fejhu u trenutku kada se klub nalazio u opasnoj zoni, a nakon pet mečeva pod Muslinovim vođstvom zabeležene su dve pobede i tri remija.

Od mogućih 12 bodova u novembru Muslinova ekipa osvojila je 8, pa se posle 11 kola nalazi na desetoj poziciji Pro lige. To je bilo dovoljno da Slavoljub Muslin bude proglašen za trenera meseca u Saudijskoj Arabiji, što mu je ujedno donelo i zaradu od oko 11.000 evra.

Identičnu nagradu, samo u konkurenciji igrača, poneo je bivši napadač Partizana Leandre Tavamba. Kamerunac je u dresu Al Tuvona do sada postigao 8 pogodaka, pa je sa tim učinkom trenutno na čelu liste najboljih strelaca.

Leandre Tavamba je tako poneo zvanje najboljeg igrača u novembru i takođe na ime tog priznanja dobio oko 11.000 evra na računu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke