Nagrada za titulu - Nikolić produžio ugovor sa Videotonom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net

Bivši strateg Partizana Marko Nikolić parafirao je u petak novi ugovor sa šampionom Mađarske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski fudbalski trener Marko Nikolić dogovorio je u petak produžetak saradnje sa mađarskim Videotonom.

Nakon osvojene šampionske titule Videoton je ponudio Marku Nikoliću produžetak ugovora na još jednu sezonu, što je Srbin danas prihvatio.

"Nije nikada bilo sumnje da neću ostati ovde i nastaviti sa radom. Sećam se kada sam pre godinu dana razgovarao sa Zoltanom Kovačem i Ištvanom Garanšijem. Pričali smo o ciljevima koji nisu bili ništa drugo osim osvajanja titule, što smo uspeli da uradimo. Sada možemo da napravimo sledeći korak i da razmišljamo o trogodišnjem projektu", kazao je Nikolić.

Nikolić je prošlog leta dobio unosnu ponudu nakon osvojene "duple krune" sa Partizanom tako da je mimo očekivanja napustio klupu crno-belih.

Tokom prethodne sezone doneo je Videotonu titulu, a nakon produžetka saradnje do leta 2020. godine postavljeni su novi ciljevi.

"Imamo ambicije u Evropi gde bismo hteli da napravimo iznenađenje. U klubu smo uvereni da ćemo sledećeg leta biti spremni da se pomerimo na najviši nivo. Zbog ovih ciljeva sam produžio ugovor sa klubom. Želeo bih da se zahvalim svima koji su doprineli da se ovo produženje saradnje dogodi", istakao je Nikolić.

Videoton će u utorak biti na žrebu za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Šampion Mađarske biće povlašćen u prvom kolu ali ne i u nastavku takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke