Nađeno rešenje za Pogbu, formula "Ronaldo"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.08.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

U Junajtedu se vratili u prošlost, ili bi trebalo da se vrate, kada je Francuz u pitanju.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Mančester Junajted je odoleo ponudama Reala, sačuvao Pogbu, ali postoji bojazan kako će se Francuz ponašati, želeo je da ode.

On je navodno uveravao saigrače u svlačionici da sigurno odlazi, a sada je obećao da neće praviti problem, odnosno, dok je tu, daće sve za tim.

Junajted startuje protiv Čelsija, Solskjer ne krije nameru da oko Pogbe okupi ekipu, mnogi veruju da je to mač sa dve oštrice.

Neke brojke zapanjuju, recimo prošle godine je Pogba izgubio 602 lopte u Premijer ligi, što zvuči neverovatno, a posledica je preteranog zadržavanja lopte, kao i zabavljanja.

Postoji li rešenje?

Prema Rajanu Gigsu postoji.

"Tu situaciju smo videli sa Ronaldom, kada god je držao loptu duže nego što je trebalo, Skols bi ga udario namerno po nogama na treningu. Ubrzo je znao da će to isto dobiti na meču, niko ne voli da ga tuku. Čitao sam kako je Kompani objasnio na kraju prošle sezone pred odlučujuće kolo da tuče saigrače, žestoko im uklizama kako bi ih podsetio šta treba da rade na utakmici. To na žalost danas retko ko radi, druga su vremena, to će i Sitiju nedostajati ove godine", kaže Gigs.

Kako Skols gleda na problem "Pogba", često ga je kritikovao.

"On mora da shvati da je ostao, da se reintegriše u tim, da igra za dobro kluba. To je jedini način, veliki igrači to shvataju, imali smo situaciju sa Ronaldom, kada nije otišao u Real, ali je i sledeću godinu bio deo tima i potisnuo razočaranje do transfera narednog leta", objašnjava "Riđi nindža".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 11.08.2019
14:15

Dugo sam već protivnik Pogbe. Ovaj podatak o broju izgubljenih lopti - mnogo govori. To 15.8 po utakmici, skoro osam po poluvremenu, odnosno gubi loptu na svakih 5 i po minuta. Kako to utiče na ostatak ekipe. Neko ko treba da gradi igru i bude glavni - igra neozbiljno i opušteno. Naravno da iz takve igre izađu i neke atraktivne stvari. Za cirkus ili nekakav fudbalski Harlem, bio bi neprikosnoven. Ali, u ozbiljnom fudbalu je problem kad se takvom igraču da takav status.

avatar
Tobdzija02
Sunday, 11.08.2019
12:58

United katastrofa..

avatar
Darko0071
Sunday, 11.08.2019
14:09

Kaze navijac Arsenala..vi ni za 20 godina nece postici to sto je united

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 13.08.2019
17:29

Darko@ 20, ni 50 druze

avatar
Аполо
Sunday, 11.08.2019
12:44

Pogba ako je profesionalac dace sve od sebe i nastaviti sa dobrim partijama. Postoji i naredni transfer period gde moze biti prodat, gde isto tako i Junajted moze dovesti zamenu. Odbrana nam sad deluje obecavajuce, ali prodali smo Ereru, nismo doveli nijednog veznjaka, prodali Lukakua i ostao samo Rasford u napadu. Vudvord je opet u tom smislu zakazao, tako da cemo jos graditi tim, a na kom mestu cemo biti na polusezoni to je vec pitanje.

avatar
Man united
Sunday, 11.08.2019
15:27

И Марсијал је нападач. Али слажем се да су морали довести неког уместо Лукакуа.

avatar
Аполо
Sunday, 11.08.2019
23:49

Moja greska, ne znam zasto sam od pocetka mislio da je iskljucivo krilni napadac. Verovatno posto su ga uglavnom stavljali na tu poziciju.

avatar
MarioJ
Sunday, 11.08.2019
12:09

Van Bisaka i Megvajer su dobra pojacanja i nema sumnje da ce unaprijediti igru. Međutim Junajted je napravio velili promasaj prvo puštanjem Erere, a onda ni ne dovođenjem kvalitetnog veznjaka. Borice se za plasman u top 4 i to je sve.