Nada "Redsa" surovo - "Plaća me Lester a ne Liverpul"

Autor: Stefan Matić
petak 03.05.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

U narednom kolu možemo dobiti šampiona Premijer lige.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Ostalo je samo dva kola do kraja uzbudljive borbe za titulu, Mančester siti dočekuje Lester. Sve oči će biti uprte u trenera "Lisica" Brendana Rodžersa, Škot je bio veoma blizu da osvoji titulu sa "Redsima" svojevremeno.

Naravno pre ovog duela koji je na programu u ponedeljak čeka nas sudar Klopa sa još jednim bivšim trenerom Liverpula, "Redsi" gostuju Rafi Benitezu na noge, Njukasl je u usponu forme.

Navijači sa "Enfilda" očekuju da oba bivša trenera slavnog engleskog kluba "odrade" svoj posao, posebno Rodžers koji je maltene zadnja nada da Liverpul sustigne Gvardioline pulene.

Međutim, bivši trener Seltika ne gleda tako na predstojeći duel.

"Daćemo sve od sebe, kao i svaku utakmicu. Prilika da se pomogne mom bivšem klubu ne menja moj odnos prema utakmici. Nikako, ja sam zaposleni u Lesteru, oni mi daju platu, fokusiram se samo na moj tim. Biće teška utakmica, obratićemo pažnju na odbranu i onda naravno pokušati da pokažemo kvalitet kada imamo loptu u nogama", izjavio je Rodžers pred meč sa Sitijem.

Brendan Rodzers

Lester se nalazi u dobroj formi, u prethodnom kolu su dobili Arsenal predvođeni Džejmijem Vardijem. Englez ima odličan učinak protiv timova iz velike šestorke, videćemo kakav će biti u ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 04.05.2019
14:53

samo vi otkinite bod protiv sitija i nadam se da ce konacno LIVERPUL posle skoro 3 decenije uzeti titulu u PL.... iskreno i zasluzili su.

avatar
Red blood
Saturday, 04.05.2019
10:15

Nista ovde Rodzers nije pogresno rekao.
A nista drugo nije ni mogao reci..
Prvo ce Liverpul imati tezak zadatak da uzdrmani posle rezultata (ali ne i igre) protiv Barse odigraju ovaj mec protiv Njukasla na visokom nivou.
A znamo i koliko Benitezovi timovi mogu igrati tvrdo.
Pa tek nakon eventualno dobrog rezultata mogu gledati desavanja u Mancesteru u ponedeljak.

avatar
OGLoc
Saturday, 04.05.2019
10:06

Jel neko prao misli da ce profesionalni trener zrtvovati svoj trenutni tim zbog bivseg? Smijesno..

avatar
Red Demon
Saturday, 04.05.2019
00:37

ma nema pojma siti da ispusti protiv lestera, jos su imali odmor puni su energije sad, ja mislim da se jedini King ovde uzda u irskog mesara :D

avatar
äxwell
Saturday, 04.05.2019
15:05

Ja iskreno vise vjerujem u preokret protiv Barse nego titulu u Engleskoj...Ali najvjerovatnije, jos jedna sezona bez trofeja. I naravno, rekordno drugo mjesto sa 97 bodova, i onakav poraz na NC...

avatar
Red Demon
Saturday, 04.05.2019
15:41

Pa tako nekako sta da se radi, bar mogu uzdignute glave da privedu kraju nigde me nisu razocarali po igri.