Nad Kovačem senka otkaza i svi znamo ko će biti naslednik!

Autor: Stefan Matić
utorak 13.08.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Bavarci se nalaze u velikim problemima pred početkom nove sezone.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Sedmostruki uzastopni šampion Nemačke otvara Bundeslige duelom sa Hertom narednog vikenda, Kovač će od samog početka imati veliki pritisak nad sobom.

Bivši trener Ajntrahta bi mogao da bude baš onaj koji će prekinutu dominaciju svog tima, mnogo kockica se sklopilo koje ne zadovoljavaju uvek gladne navijače Bavaraca.

Igra nemačkog tima po kraju prošle sezone nije ulivala poverenje, Borusija Dortmund je u jednom trenutku imala sve u svojim rukama, ali su nekako uspeli da ispuste Salataru i metaforički je predaju timu iz Minhena.

Nepovoljna situacija se nastavila i tokom transfer leta.

Bavarce je posle deceniju uspeha napustio famozni Roberi tandem, spekulisalo se sa dolascima Hadson-Odoija, glavna meta je bio Leroj Sane, ali je povreda krila "građana" bacila spektakularan transfer u vodu.

Robert Levandovski

Nemački šampion jeste dosta ulagao u odbranu stigli su Pavar i Ernandez, ali sigurno je da se tim ne može osloniti u napadu na dolazak Arpa. Glavna vedeta tima je po porazu od svog bivšeg kluba u Superkupu Nemačke izrekao dijagnozu svog tima, Levandovski je zahtevao pojačanja koja mogu doneti razliku na terenu. Stigao je Ivan Perišić, ali bivši igrač Intera definitivno nije kalibar igrača koji je Poljak želeo.

U Bavarskoj već kruže glasine da će Kovač trajati do Oktoberfesta, nad njim lebdi senka "Posebnog". Žoze Murinjo je navodno već viđen na mestu trenera najuspešnijeg nemačkog tima, samo je pitanje vremena.

Murinjo

Portugalac je vodio najveće timove sveta, trenutno radi kao analitičar za Skaj Sport, imao je svoj debi baš na utakmici Mančester Junajted - Čelsi, ali "Posebnom" je mesto pored terena ne pored televizora. Videćemo koliko će Kovač moći da izdrži, prve utakmice bi mogle biti "make it or break it".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Tuesday, 13.08.2019
17:05

Svaka cast Kovacu i Salihamidzicu sto su uspeli sa Balkana da dodju na te funkcije u Evropskom gigantu,ali jednostavno nisu dovoljno sposobni da vode takav klub.. Nemaju kredibilitet da privuku igrace i sve mete koje su imali cekali su do kraja i to je propalo.. Otisli su mnogo bitni igraci kao sto su Humels,Hames,Riberi,Roben,a prave zamene za njih jos nema.

avatar
Tuesday, 13.08.2019
16:11
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 13.08.2019
15:17

Nedostaje Jose...

avatar
Tobdzija02
Tuesday, 13.08.2019
13:39

Bajern bi bio sila sa Murinjom!

avatar
Mare91Inter
Tuesday, 13.08.2019
13:28

Realno samim tim što su mu dzvolili da kupi Perišića su pokazali ko je zamena u slučaju neuspeha s'obzirom da ga je Murinjo želeo još u Mančesteru

avatar
Le Tissier
Tuesday, 13.08.2019
12:40

Bajern ima tu "tradiciju" da na svakih nekoliko sezona promeni okosnicu tima, cesto kupujuci sve najbolje iz Nemacke, i da u toj sezoni igraju ispod ocekivanja, tada cesto neko drugi uzme titulu, a nakon toga kada sve ukomponuju vrate se jaci nego pre.

avatar
S_ilence
Tuesday, 13.08.2019
11:16

Oduvek sam za Bajern imao veliko postovanje, iako mi je u Nemackoj favorit Dortmund. S tim postovanjem ide uverenost da nisu prolupali do nivoa "dovodomo Murinja", iako bi to bilo korisno za ostalr timove u ligi, donelo bi veci publicitet celoj ligi, a istovremeno bi vratilo Bajern korak nazad i ujednacilo ligu koja ne bi svake sezone jos pre prvog kola imala izrazitog favorita

avatar
Nerealno realan
Tuesday, 13.08.2019
11:16

Malopre pisete da Murinjova senka stoji iznad Zidana, sada iznad Kovaca, verovatno i iznad svih mogucih trenera u Evropi, a cinjenica je da ga vise 80% klubova ne zeli jer su videli svi koliko je odlepio, i kakve probleme pravi. Neka mi neko kaze jednog trofejnog trenera, koji je svetska klasa kao sto je Murinjo bio, da nije mogao da nadje posao skoro godinu dana, a da nije sam svojevoljno napravio pauzu?

avatar
Vincent
Tuesday, 13.08.2019
11:10

On ako ih nasledi ugasili su istog trenutka.