Nacije brane igrače Junajteda, čak je i Roj Kin našao svoju 'mekšu' stranu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 15.10.2020.
09:26
Izvor: Sportske.net

Kraj ovog dela LN obeležile velike greške "đavola".

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Sinoć je nespretni Hari Megvajer kumovao porazu reprezentacije Engleske u duelu sa Danskom. Kapiten Junajteda je morao van terena već posle pola časa igre zbog dva žuta kartona. Danci su dobili golom Eriksena a engleski mediji su bili surovi.

Smatra se da Hariju treba odmor, ali pravi ne kao onaj u Mikonosu. Jasno da se oko najskupljeg defanzivca diglo dosta prašine posle burnog leta u Grčkoj koje se nastavilo lošim partijama za nekog ko je doveden da bude lider jednog od najvećih klubova.

Sautgejt je imao pokušaj odbrane.

"Suočava se svakakvim vrstama kritike od ljudi koji bi trebalo da znaju bolje. On je vrhunski igra i važan deo tima. Sada na njega bacaju drvlje i kamenje. Ipak on je dovoljno veliki da se nosi sa time i zna kako da iz svega izađe jači. Ima našu punu podršku, a siguran sam da na isti način razmišljaju i u njegovom klubu. Sve će se okrenuti", izjavio je Sautgejt po kraju utakmice.

Čak je i oštri Roj Kin rekao birao reči.

"Mislim da ponekad Geret zna kako Hariju nije lako ni na terenu, ali ni van njega. Trebao je da ga potapše po ramenu, podrška bi mu značila. Jedina loša stvar jeste to što se Megvajer vraća u tim koji nema mnogo samopouzdanja", izjavio je nekadašnji kapiten Junajteda.

Odbranu na relaciji selektor-igrač videli smo i dan pre meča Engleske. Luis Enrike je posle poraza od Ukrajine branio De Heu zbog kiksa koji je rezultovao golom Cigankova. Loša reprezentativna pauza za "đavole".

Bonus baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Thursday, 15.10.2020
12:03

I on i De Gea odmah prvo na klupu,oduzeti kapitensku traku,a u januaru sut karta,tako je radio Fergi i naravno rezultati su tu.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 15.10.2020
09:39