Na svu muku, još i ovo, štrajk igrača Mančester Junajteda!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.10.2018.
10:18
Izvor: Sportske.net

Šta se juče desilo u trening centru i zbog čega su igrači odbili poslušnost?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Ovoga puta nije u pitanju Murinjo, čak se on solidarisao sa igračima i sam odbio da se pojavi.

Sponzori su ostali kratkih ruku, mada nije jasno zbog čega oni ispaštaju. Četvrtkom je u trening centru tradicionalna marketinška aktivnost i obaveza za igrače da provedu vreme sa sponzorima, ali su odbili da se pojave.

Problem je u onome što se dešavalo u poslednjih par mečeva, sa prevozom.

Junajted je kasnio na utakmicu, već su kažnjeni, a protiv Juventusa, iznervirani Žoze Murinjo je izašao iz autobusa i poslednji kilometar do Old Traforda prepešačio.

Ovim gestom, odnosno odbijanjem da učestvuju u marketinškim akcijama petorica neimenovanih igrača su jasno iskazala stav i upozorila na ono što se dešava.

Ranije je šef policije izjavio da je zatražio od svih nadležnih službi da ispitaju slučajeve i učine da se oni ne ponove. Junajted je čak pošto je početak sa Valensijom kasnio promenio hotel, preselio se u Hilton koji je bliže stadionu, ali protiv Juventusa su se ponovili isti problemi.

Sve ovo je podelilo navijače, mnogi smatraju da igrači traže opravdanje za loše partije, ali i da je ovo deo Murinjovog pritiska na Vudvorda koji je uneo upravo kroz sponzorske ugovore ogroman novac u klub.

Njih dvojica se sukobljavaju oko prelaznog roka, odnosno činjenice da klub ne želi da izdvoji dodatna sredstva za pojačanja u januaru, iako se protiv Juventusa video ogroman jaz u kvalitetu između "Đavola" i vodećih evropskih timova, što je Murinjo i potencirao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DropkickMurphys
Friday, 26.10.2018
13:20

U eri Ser Fergusona ovakve i slicne stvari ne bi bile moguce.Prosto,Fergi je veci od samog Junajteda,on ih je stvorio velikima.

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 26.10.2018
11:44

Nikada kraja tragikomediju propale dinastije