Na sudu iznešeni svi detalji, Ljoris je bio "potpuno pijan", ali će ostati kapiten "Pevaca"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.09.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net

Francuski reprezentativac je osuđen zbog vožnje pod uticajem alkohola.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Krajem avgusta je policija u Londonu privela golmana i kapitena Totenhema Uga Ljorisa zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Francuski reprezentativac je bio u provodu sa prijateljima iz nacionalnog tima Olivijeom Žiruom i Loranom Kosielnim, popio je koje vino, pa je seo za volan i zaputio se kući oko dva sata posle ponoći.

Organi reda su ga zaustavili, dobio je alko-test, a kapiten "Pevaca" je naduvao nedozvoljenu količinu.

Završio je u pritvoru, da bi nakon sedam sati bio pušten, plaćena mu je kaucija.

Utvrđeno je da je Ljoris imao dvostruko više od dozvoljene doze alkohola u krvi, a u detaljnom izveštaju stoji i da su policajci u civilu uočili Ljorisa u automobilu marke "Porše" kako vozi brzinom od svega 15 milja na čas, zanosi ka parkiranim vozilima i prolazi na crveno svetlo.

U izveštaju stoji i da je unutrašnjost automobila bila ispovraćana kao i da su policajci morali da pomognu golmanu Sparsa i francuske reprezentacije da ustane iz sedišta. Njegov savetnik je rekao da je Ljoris bio "potpuno pijan".

Ovaj 31-godišnji čuvar mreže se izjasnio krivim na sudu, kažnjen je sa 50 hiljada funti i zabranjena mu je vožnja na 20 meseci.

Totenhem ga je za ovakav ispad kaznio sa dve nedeljne plate, što je iznos od oko 250 hiljada funti, ali mu kapitenska traka neće biti oduzeta, što je potvrdio i Maurisio Poketino.

"Da li će ostati kapiten? Naravno, naravno. On prvi žali zbog svega što je učinio. Sve što se desilo na sudu nije dobro i on se ne oseća baš najbolje. Rekao je da je kriv i preuzeo je odgovornost.

Najvažnija stvar je da svako može da napravi grešku i on će dobiti kaznu koju mu društvo nalaže. On kažnjava sam sebe. Mi nismo Bog i ne možemo da sudimo ljudima. Moramo da pokušamo da vidimo da je on shvatio da je napravio grešku. Svi mi možemo da pogrešimo. Ovo je velika lekcija za sve nas. Rekao mi je, šefe napravio sam grešku, sada moram da platim kao čovek
", izjavio je trener Totenhema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Thursday, 13.09.2018
19:50

Па мајку му и они су људи. Замисли код нас неко добије забрану 120 000 КМ и 20мјесеци, па вјерујем да би бацио бомбу на зграду владе 😂

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 13.09.2018
19:19

Imao 1,0 promila i bio je pijan, ma daj, pa to su samo 2 piva